Mit bírnál a Stalker 2-ben?

Visszatehetnék azt ami a cs ben is volt, hogy a térképen megjelennek a mutánsok, és a csapatok mozgásai.

A sok kis piros sárga zöld pontocska.

nekem az, hogy mutatta amutánsokat meg az ellent nem igazán tetszett.A mutánsok mutatását kifejezettem rühelltem.

Nekem valahogy szimpatikus volt, az hogy tudtam ki hol merre van, hol császkálnak az ellenfelek, és barátok.

Szerintem az illúzióromboló, amikor mutatja az ellenfeleket és a mutánsokat. Cheatelőknek ideális, de én nem kérek belőle.

Egyet értek Vomi véleményével.

Szerk.:Lehetne ez a funkció opcionális.Úgyértem:Beállítások és ott be lehetne állítani, hogy mutasson ilyeneket vagy ne!

Lehetne Hardcore mód és sima mint a New vegas-ban :)

velkám tú nyú vegasz... igen jó játék, a másik kedvencem :)

Én a CoP-os irányvonalat folytatnám. A hangulat 5/5 volt számomra, de a területek lehetnének nagyobbak. A grafikát kéne csiszolni, és egyetértek, hogy a ballisztika nevetséges. Viszont én szívesen venném, ha a térképen nem lenne jelölve az NPC-k helye, csak a számuk(vagy ki/be kapcsolható lenne), mert úgy reálisabb lenne a játék, főleg hogy nem tudod ki van a szikla mögött...

Többféle módon megoldható questek is jó lennének, amelyek (mégha nem is az egész történetet) befolyásolnák a következő eseményeket(pl. megmentesz valakit és ezért átvisz ingyen valahova, ami amúgy pénzbe kerülne-vagy ilyesmi). Ja és a lopakodás is jó lenne, eloltható lámpákkal mint a Metro 2033-ban...

Szerintem a COP egy nagyon jó játék volt, viszont hiányzott belőle az a hangulat, ami a Shoc-ot jellemezte. Na, azt a hangulatot kéne a Stalker 2-be is visszahozni.
A Metro 2033-mat kifejezetten rühellem a buta ai, és a nevetséges szörnyek miatt.
A hangulata annak is megvolt, de az a játék 10-ből nálam 5-öt ér csak, szemben a COP 10/10-ével.

Vomi, sokban hasonló a véleményünk azt hiszem!Szerintem egyenlőre a CoP a legjobb és igazad van abban, hogy nem ugyanaz a hangulata mint a ShoC-nak.

Én annak örülnék, ha az időjárást megcsinálnák normálisan és nem kellene még pluszban Weather Overhauled meg Atmosfear modokkal fokozni, hogy jó legyen.

Szerintem Smrter mod lesz az, ami tényleg felteszi a koronát hangulatilag a COP-ra azáltal, hogy ugye mindhárom epizód pályáit és zenéit is beleépíti a játékba.

Ha a Stalker 2 is ilyen jó lesz, akkor annak örülni fogok.

S.M.R.T..E.R. mod számomra nem sztalker hanem egy értelmetlen összekutyult...izé.De a mostanit is még kipróbálom...hátha! :)

Tibi":1yamr2jw mondta:
Én annak örülnék, ha az időjárást megcsinálnák normálisan és nem kellene még pluszban Weather Overhauled meg Atmosfear modokkal fokozni, hogy jó legyen.

nekem a sok eső nem jött be, nagyon sokszor esett az eső... főleg a copban

Nem értem, hogy miért összekutyult a Smrter... Smrt semmit nem változtatott az alaptörténeten, csak beletette a kivágott mutánsokat. Az új fegyvereket, kiegészítőket és páncélokat elrejtette, a cél a megtalálásuk volt. Ettől a COP nem lett összekutyulva...

Viszont a Clear Sky-hoz a Smrter mod valóban nem lett jó, ha arra gondolsz.

A fíling mindenképp kell!

Nagyon kéne IGAZÁN NAGY terület. FNV-hez mélltóan bőven lehetne Open World. Ez az új irányelv, amit minden szabadon kalandozó játéknak követnie KELL.
Red Dead Redemption, Fallout 3 + NV, GTA-k, stb.

Nagyonnagyon kéne kurvaerős viharok és kitörések. Nagyon mostoha körülményeket is látni akarok modok nélkül. Jah és havazást is tegyenek bele, mert az nagyon fílingkeltő.
... süvít a szél, te bent ücsörögsz egy korhadó házban, nyikorognak a deszkák, te meg próbálod életben tartani a tüzet, amin konzervbabodat melegíted kezeiddel együtt a fagyhalálból.

Vissza
Top Alul