Mit bírnál a Stalker 2-ben?

te ******* gyökér, te .... mondom direkt megkérdem utána olvastál te?
a fejlesztő csapat az Obliviont akarta Überelni a stalkerrel, ezért volt az első koncepció Oblivion lost, terveztek karakter fejlesztést, szintlépést stb... csak nagyon sokáig húzódott a játék készítése jött a THQ és szétverte az elméletet, mondott egy koncepciót, és azt csinálták meg.
és Elég sokat játszottam RPG vel!!! Morrowind, Oblivion, mass effektek, fable, stb....
FPS-sel is elég sokat toltam, megtudom különböztetni a két kategória jellemvonásait. és azt is hogya stalkerben megpróbálták volna ötvözni ezt, csak elhúzódott a fejlesztés, így a THQ szétverte a rpg koncepciót ezért lett belőle sokak szemében FPS, de ha belenéztek akkor egy RPG-FPS mert van benne szép számú RPG elem. de még mindig nem annyi mint egy tipikus RPG játékban! ezért nem tűnik annak.
Ne oktass ki főleg ha nem olvastál utána!

Mellesleg elsőnek én sem azt mondtam hogy RPG csupán azt hogy egy FPS pár rpg elemmel.

bocs a hangvételért de fáj hogy tudatlanok dumáznak olyanról ami nem is úgy van.

"a fejlesztő csapat az Obliviont akarta Überelni a stalkerrel"

én ilyenről nem tudok....

te valamit összekeversz mer ilyenről sosem volt szó , mikor a shock készült ,illetve ezt a címet adták neki az oblivion sehol nem volt ...

remélem, hogy nem veszed beszólásnál Scare, de k****a semmi köze nincs az elder scrolls: oblivion-hoz az eredeti oblivion lost-nak. csak két évszám.... stalker oblivion lost ~~2001-ben jelentették be, hogy lesz ilyen játék. akkor még morrowind sem volt (2003) nemhogy oblivion (2006) szóval valamit te olvastál félre.

A több rpg irányvonallal meg nem értek egyet. Ez alapvetően egy fps játék, rpg elemekkel, ahogy ti is hangsúlyoztátok. tehát az fps az irányadó. más játékoknál van értelme a karakterfejlődésnek, meg a skill-ek szerzésének, de ebbe a világba ezt olyan szinten veszélyes móka lenne behozni. szerintem nem vagyok vele egyedül, ha azt mondom, hogy nem kell egy számláló, ami számlálja, hogy hányas szintű vagyok, és gyűjtögetni kelljen az XP-t meg a többit a köv szinthez... meg aztán mit tudnának szintenként adni? minden meglépett szinttel + pár másodpercig tudsz futni, mert jobban bírod a terhelést?, a 100-as szintet elérve nem remeg a kezedben a puska, amikor snorkokra vadászol? (ez utóbbi azért is hülyeség, mert a legjobb mesterlövészek kezében is van mozgása a fegyvernek.)

az rpg fan-ok azért rinyálnak, hogy többféle rpg elem kell bele. az fps -fanok azért rinyálnak, mert egy folyosón végig lehet menni anélkül, hogy min 50 npc-t le kellene mészárolni...

de egyébként ha van konkrét ötlet a "több RPG elem"-re, akkor azt szívesen olvasom, de mindenhol csak azt látom, hogy "több rpg elem"... csak épp soha nincs semmi konkrét, vagy ami konkrét az lehet, hogy jó egy oblivionba, lehet, hogy jó egy diablo-ba, de nem egy stalkerbe...

konkrétum kell? legyen...

pl a szintlépés nem hülyeség egy bizonyos szinten, itt hoznám fel a cophoz készült egyik módot: SGM
az első részben megszokott pontozási rendszer avgyis megölsz 1 banditát 1 pont megölsz 1 vérszívót 3 pont megölsz egy öreg vérszívót 4 pont controller 5 pont... stb
itt a fegyverek és a páncélok bizonyos ponthatárhoz van kötve, valamint a kereskedőnél is akkor jelennek meg bizonyos termékek ha elérted a szintet, amikor pedig elérted ad egy ki8s érmét, amit pénzre válthatsz...
az alap ötlet kiváló!
nem az hogy nem remeg a kezedben, hanem a felszerelés van a szinthez kötve...
aztán jó volna ha a fegyverrel lehetne közelharcosodni,pl a King kongban játék verziójában látott elemek: felkapsz egy kihegyezett botot, vagy elhajítod a követ...
aztán Lehetne csiszolni a lojalitás elemeken példa: Shoc
a dutynak repuzni nem egy könnyű meló:2-3 nagy összetett küldi és 5-6 menj ide öljem meg ezt öljek meg annyit, majd vissza...
de ha közben vagy utána véletlen, hangsúlyozom véletlen meglősz egy duty-st akkor az egész bázis ellened fordul...
ez marhaság... a copban ezt annyira vissza fogták hogy Yanovon kívül akárkit ledarálhatsz, nem kapsz semmi negatívumot... ez megint marhaság...
valahogy a kettő közt kéne találni egy megoldást... és így tovább ötlet van mindenre, csupán kérdés hogy mit valósítanának meg?

igen jó lenne több rpg elem a játékba , szerintem nem lesz...

Szerintem jó lenne ha a mutánsokat is akármikor meglehetne "csonkítani".Pl a játékos próbálgathatná, hogy melyik mutáns húsa vagy melyik testrésze ehető.Persze nem nyersen...én mondjuk egyedül a "Husit" próbálnám. :P Meg néha 1-2 jópofa srác (jó összegért persze) a külvilágból becsempészhetne a Zónába húst, persze minimális mennyiséget és nem tárolásra.Meg kéne víz is...persze víztisztító kapszula meg stb.Az is jó lenne (bár nem muszáj) ha lehetne kapni gyomorrontást.Gondolom nem kell részleteznem, hogy mitől! :DDD És 1-2 genyább stalker vagy bandita megpróbálhatnának átverni,kirabolni időnkén persze nem előre megírtan csak úgy hirtelen.Mondjuk 1 idő után ismétlődnének az a baj :( vagy véges számú legyen csak összevissza mindig másik máskor?Elkalandoztam...szóval az is elég mint az ARS mod-ban, hogy ha alszol lophatnak tőled.De persze helytől és helyzettől függően.És ha a mutánsok és emberek,karakterek jellemei még jobban ki lennének dolgozva,meglennének csinálva.Hát egyenlőre nnyi jutott az eszembe! :P Lehet, hogy majd még írok később is. :)

Ne má'! xDD Hiába emlékeztet a Fallout-ra akkor is a S.T.A.L.K.E.R. MILLIÓSZOR de jobb!Már minden Fallout ami nincs a S.T.A.L.K.E.R. leguttóbi részeiben? xD

igazad van , kinek mi neked bmw nekem mercedes :) ,egyébként játszottál te valaha is fallout-al :D ?

Hát megvan de még nem raktam fel...de sokat hallottam róla csak mindíg elfelejtem feltenni vagy csak nincs kedvem xD Viszont játszottam már rajta :halom:

valamikor azért megéri kipróbálni, ha nem tetszik akkor meg törölheted :) A fallout 3-at és a dlc-ket nézd meg először, mer a new vegas újoncként elég húzós...

Az tuti Jim. Olvastam róla a PC Guru-ban, hát megrendeltem, meg ugye hallottam, hogy mindenki agyon dicséri a Fallout sorozatot. Na, nekivágtam. Hááát, nem voltam nagyon képbe az biztos. Azt se tudtam ki kicsoda, meg mi micsoda. Elég durva. A legjobb része, hogy 37 hs kell minimum az enemybe. :D

Hétvégén felrakom és ha lehet a WC-ből inni (szerintem nagyon beteg azért vagyok úgy oda érte :DDD) akkor kannibálkodni meg klozetból hörpinteni fogok:Bemegyek este a házakba iszok a klozetból majd jóízűen elmajszolom a lakosokat!!

SuperKocka":3uvpucki mondta:
Az tuti Jim. Olvastam róla a PC Guru-ban, hát megrendeltem, meg ugye hallottam, hogy mindenki agyon dicséri a Fallout sorozatot. Na, nekivágtam. Hááát, nem voltam nagyon képbe az biztos. Azt se tudtam ki kicsoda, meg mi micsoda. Elég durva. A legjobb része, hogy 37 hs kell minimum az enemybe. :D

én úgy voltam vele, lewarezeltem a 3. részt megjelenéskor és nem tetszett.... aztán később volt a media marktban valami 3k-ért hát megvettem, és valami 95 órát toltam vele ( én se tudtam ,hogy ki mi vagy mivan :D , de 2. nekifutásra már összeállt a kép). Aztán megjelent a nw , nemrég azt is megvettem 6k-t perkáltam érte, de piszkosul megérte, 115 órát toltam vele, de nekiállok még 1x ,a kannibalizmuoshoz asszem kell egy perk... de nyugodtan javítsatok ki ha rosszul tudom, meg asszem karmát is von le szal nem érdemes hullát kajálni (kivéve ha gonosz karaktert játszol :D. jameg mikor előszőr toltam a nw-t akkor azt mondtam, hogy jobb mint a f3 , no ez megváltozott, és kb olyan szinten van mint az f3 :) max szerencsével bementem a kaszinóba húztam 10-et a félkarú rablón és kipörgette a jackpot-ot :) valami 34000 kupakot kaptam (3000-ből)

Vissza
Top Alul