Milyen VGA kártyád van?

Milyen VGA kártyád van?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
gondolom azt is tudja minden ki hogy ha AMD procit veszel ahhoz jobban illik az ati kártya (ati+amd egyesülés)
és az ati 9600xt (256mb) videókarim közepes, magas beállítások alatt is müxik a beta szóval szerintem e teljes is működni fog (és a beta-ban nics szagatás sem ..)
(DE mindenki maga dönti el hogy ati-t vezs vagy NvIDIÁT)
Aki HAlf-LIFE 2 fan hogy a source engine jobban muzsikál ATI-n :D ...)

Hát azért ez teljesen nem igaz mert pl:van egy 1,1 celeron procid meg 256mb-meóriát most hogyha te beleszteszel valami izmos kártyát akkor a cpu és a memória vissza fogja fogni az egésszet tehát nem mindegy hogy milyen cpu-hoz milyen vga kártya kell (ezt most úgy mondom hogy xar cpu-hoz ne vegyünk erős videókarit) (mint a sok siska az egyik játékkal foglakozó újságban (nem értenek a géphez csak a játékhoz.) és azt kérdezik hogy mit vegyenek a gépükbe pl 50000 ért mert a haver valami izom kártyát ajánl és hogy azt vegye de ha szar a cpu meg kevés a memória akkor xart sem ér a fejlesztés mert a cpu és a memória vissza veszi a gép teljesítményét
(értsd: nem fogja érzékelni hogy jobb videókarija van (azért fogja de nem olyan mértékban mintha nagy procija és memóriája lenne)

ahj nem csak arrol van szó hogy az ati egy morzsányival jobban teljesít AMD-val (és ez igaz A intel+nvidia) viszont a brutáliskártyák összemossák a külömbséget.. :idea: :arrow:

Az biztos hogyha a RAM kevés MHz-es (166,266) akkor a proci sem megy teljes kihasználtsággal, mivel a RAM MHz-vel szoroz.

NEM külömböznek össze mint két vadállat . :twisted: :evil:

na jólvan haggyuk (ebbe jól belebonyolódtam(tunk) :idea:
mindenkinek más az ízlése aki meg milliomos(milliárdos)
az úgyis a laegjobbat veszi.

Tibi":33z4dzlw mondta:
Ha olyan 25-30ezer körül akarok nVidia videókarit venni, milyen típust érdemes, hogy a stalkert minimum közepes grafikával vigye?

6800 GT ((6600 tól alig különbözik, ha annó jól olvastam)) és felfele 7xxx szériába

szerintem jó lesz neki a radeon 9600xt (256mb) is (most jött vissza az emali a gamestar-tól és azt írták hogy a gépemen szépen fog menni)
és egy idézet: "Ami a technológiai részt illeti, mindenképpen fontos kiemelni, hogy bár a S.a.l.k.e.r közepes beállítások mellet REMEKÜL fut egy átlagos gépen is, egy csúcsmasinán fantasztikusan fest főleg ahoz képest , HOGY mióta készül ( :twisted: ). A látványvilág KICSIT a SOURCE engine legutóbb látott verzióját idézi,DE nem is ez az igazi mutatvány, hanem a környezet KIDOLGOZOTTSÁGA, VÁLtozatossága"
SZóval nem kell megilyedni fog az menni kicsit régebbi hardver-el is (csak nem olyan lesz a látványvilága) :arrow:

egyébként ha valaki jó vásárt szeretne tenni akkor keressétek fel az
http://www.edigital.hu/home.php?maincat=2 . (jó cuccok vannak alacsonyabb áron) Erre eggy jó példa : 5.1 hangfalat 13.- míg a media marktban ugyanaz a "példány" 23.- szóval aki keres az talál is.. :idea:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul