Milyen VGA kártyád van?

Milyen VGA kártyád van?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
remélem a jó ki (vagyis jó volt páréve) ati radeon 9600xt-m en jó fog futni közepes beállítások mellet (is)

jim67":1jgn9bbp mondta:
remélem a jó ki (vagyis jó volt páréve) ati radeon 9600xt-m en jó fog futni közepes beállítások mellet (is)

A MP beta minimumként jelöli meg a 9600XT-t...

Mégis vezet az ATI 1-el :D .Régebben nekem is Nvidiám volt vitt is mindent.(Gforce MX 4)

9600/9800 pont egy jó széria volt, mert akkoriban az nV FX szériája eléggé lebőgött... Egyébként tényleg nVidia kártyát érdemes mostanában venni szinte bármilyen kategóriában. Ez a G71/72/73 tényleg jó lett... a G80-nak megy ugye nincsen párja még legalább nyár elejéig :twisted:

Én bármit szívesen használok, ha hozzámvágják :)

Kéne közni szponzori szerződést hogy minden nap ATI-s pólóban járok egyetemre, ha az ATI minden félévben odaadja ingyér a legújabb kártyáját. Na, mekkora ötlet?

Valamelyik PH-s híben láttam, hogy van nVidia ház (óriási lógó, zöld-fekete) és tök drágva volt :shock: :roll:

ATI-t nem vállanék be (mondjuk az mint ilyen megszünt, max AMD-s mólót adhatnának, de akkor meg senki nem tudná, hogy az ATI is egyben) nV-t talán igen, ha vehetek rá inget :mrgreen:

:) Nekem nincsenek aggájaim... Egyébként is, évekig tudni fogja még mindenki, mi az az ATI és ATI kártyát fog kérni, ha bemegy az üzletbe, nem AMD-t...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul