Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

• Intel Core 2 Duo

Szavazat: 0 0.0%
  • AMD X2

• Egyéb dualcore

• Egymagos Intel

• Egymagos AMD

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Gondoltam már rá, hogy levédetem és megpróbálom eladni...
Csak a levédetés is pénzbe kerül, és ha senkinek nem kell (mert ugye én nem gyárthatom, inkább eladom az ötletet), akkor meg bukta...

Lebegő egér:
Hasonlón gondolkodtam én is, úgy egy éve, de nem mondom el a részleteket. Annyit mondhatok, hogy nem az egérrel kapcsolatos. Gyors megyek levédetni. :P

FreedomF":4yvrtza8 mondta:
Hát most még csak egy egymagos AMD64 3700+ van 1MB cache-vel de lesz helyette lesz egy X2 4200+ :)

Nekem is van egy SanDiegom, zsír proci. Második mag mire fog kellni?

BTW most beszéltem az Iamstalker.com szerkesztőjével és azt mondta, hogy az ő verziójában mind a két ki van már használva.

AMD athlon64 3000+ szerintem jóó lesz (a half-life2 lost coast gépégénye minnimum 2gh proci namármost az enyém 1,88gh van és MAX grafikán sem szaggatott ezért szerintem a stalker is menni fog

nemis :twisted:
nekem 1700mhz-es szaros intellel, meg 512 rammal + azzal a szar ATi kártyámmal ugy szaggatott, hogy kiessett a közfal ;)

van egy 2 GHz Intel Celeron; 512MB DDR RAM; Ati Radeon 9550 256MB konfigurációs gépem és rajta a Vista elképzelhető hogy megy rajta a S.T.A.L.K.E.R.?

Menni biztosan fog, de hogy szép látvány nem lesz, az is biztos...
Egyébiránt meg tessék olvasni a játék gépigényét, és abból meg fogod tudni.

a vista nekem megterheli rendesen a procimat
le is töröltem az oprendszert, mert ugy ment rajta a wolfenstein, mintha a far cry-al játszottam volna fullon.

ati711":1tkrqy4k mondta:
van egy 2 GHz Intel Celeron; 512MB DDR RAM; Ati Radeon 9550 256MB konfigurációs gépem és rajta a Vista elképzelhető hogy megy rajta a S.T.A.L.K.E.R.?

Játszhatatlan lesz nem1

pYurának igaza van, ha megnézed a minimum követelményt, akkor ATI kártyák esetében ez a 9600-as sorozat. És ez a minimum lenne.

256 Megás 9600 oshoz már csak egy jó alaplap kellene meg egy 3.2 es Intel proci.. Csak a világon nincs pénzem rá .. Végén elmegyek feketén melózni ..

Akkor most megcáfolok mindent Intel P4 Celeron 2,6 512ram 9200SE 128mbyte és futott a stalker high grafikán igaz időnkét a táj egy része nem volt látható,de ez a vga miatt volt, mert melegedni kezdett.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul