Microsoft Windows XP

most lett ujra rakva a gépem xp sp2
csak arra lennék kíváncsi hogy vannak olyan játékok is amik már nem támogatják az sp2-t és hogy mivel vagy milyen programokkal lehetne kiegészíteni hogy fussanak rajta :?:

feltenni az sp3-at (asszem a fea 2-höz is kell sp 3 )

3 féle sp3-próbáltunk feltenni mind sz@r volt szóval sp2
na de tényleg milyen új progikat tartalmaz az sp3 :?:

elméletileg windows update-el is le lehet szedni , de ha nem eredeti a rendszer akkor jóhogy nem nagyon fog működni , új programokat ????? mien programokat már lol2 , lényegében az sp2 óta megjelent biztonsági firrisjtéseket és egyébb tapaszokat tartalmazza lol2

most néztem far cry 2-t. megy pedig sp3 kéne neki de ugyanazokkal a beállításokkal megy
és fear 2 tesómnál sp2-őn futott

sp3 csak a biztonnság miatt szükséges , de érdemes beleintegrálni a telepítőbe driverekkel progikkal , aztán telepítés után van egy kész rendszer .

[mod]kisbarátom leállhatnál már az értelmetlen kérdésekkel lol2 [/mod]
őőőő milyen biztonság :?:

Aki 4-es Nod32-t használ,észrevett valamit az XP működésében?
Mert nekem mintha jobban fékezné a rendszert,mint a 3-as.
De lehet,hogy tévedek :roll:

mióta újratelepítettem avastot használok azelőt nod volt és nagyon az idegeimre volt olyan hogy indítottam a gépet és a vírusírtó betöltője egyszerűen nem múlt el és nem tudtam semmit se csinálni..
hát ennyit a nodról ja meg kb 9-8 fél év tönkrevágta az sp3-at

Csiga07":1kb1wv9v mondta:
Aki 4-es Nod32-t használ,észrevett valamit az XP működésében?
Mert nekem mintha jobban fékezné a rendszert,mint a 3-as.
De lehet,hogy tévedek :roll:

nálam műxik rendessen , és gyorsabb mint a 3-as verzió , igaz ,hogy rendszer betöltődése után több ideig gondolkodik , de gyorsabb .

gabber 9511: , az azért volt mert eőtte valszeg valami víruskergetőt nem sikerült kitörölni a registeryből (nálam az avast jácotta el ezt , és gányra vágta a nod32-t , de töröltem a bentmaradt bejegyzéseket és voala. )

de mellesleg sp 3 changelog:

http://www.thetecharea.com/wiki/index.p ... _Changelog

kösz jim
és lett megint egy kis problémám játék közben meghibásodott valami Windows képernyő illesztő alkalmazás nem biztos hogy pontosan ez volt a neve de ezek a szavak voltak benne
ezt mi okozhatja :?:

ha lefotózod vagy pontossan leírod a problémát tudunk segíteni , esetleg firisebb driver ?

igen a legfrissebb driver
ja és megjegyzem amikor a hibaüzenet érkezett akkor a kép alig volt színes és a tálca meg az ikonok 3szor akkorák voltak mint normális esetben

ja és hogy tudok simán képet csinálni :?:

printscreen gom utána paint crt+v , ezután mentés másként jpge-ben , meg is vagy , nem lehet , hogy a kari melegedne ? , vagy valami vírus ?

vírus nem lehet most lett újra rakva :wink:
és ezt amúgy csak nagyon ritkán csinálja

az nem zárja ki hogy ne lenne vírus , bios vírusról még nem halottál ? , de valszeg a vga-val lehet a gond , vagy a monitorral ,esetleg a falbontás olyan amint a windwos nem komál...

igazából csak 1 játéknál csinálta ezt de már letöröltem lehet hogy allergiás rá a gépem :roll:

jha ,hogy játék , akkor nem is csodálkozom :wink:

Vissza
Top Alul