Microsoft Windows Vista

Valaki nem tudja, hogy Vista-ban hol tudnám a lemez törezdetettségét úgy megtekinteni, mint az XP-ben lehetett? Ugye ott úgy volt, hogy először elemezte a lemezt és megjelenítette grafikusan, hogy milyen állapotban van, aztán kezdte el töredezettségmentesíteni. Vista alatt most csináltam először (amióta fel van rakva több, mint egy éve), hogy magam indítottam el és kerestem de nem találtam ilyet.

Azt csináltam amit egyszer Hispan írt még valamelyik topikba. Naplófájl méretét levenni 400-500 MB-ra, töredezettségmentesíteni, majd vissza feltolni 3-4 GB-ra. Szerettem volna megnézni, milyen állapotban van a lemez a művelet után, de csöcsre futottam.

Beépítve van ilyesmi vagy külön alkalmazást kellene keresni, hogy megnézhessem?

Tudom, hogy benne van a lemeztöredezettség-mentesítő. :P A kérdésem arra irányult, hogy van-e mód simán csak a lemez elemzésére, aminek az eredményét aztán grafikus formában meg lehet tekinteni, milyen állapotban is van. :)

jah XDNem itt nem lehet megnézni csak ha egy másik törezettségmentesítő progival lehet megnézni :D

Hogy tegyem akkor tombolára a Micro$oft-ot! :D Nem értem, hogy ami "jó", azt miért kell kivenni belőle.

Vissza
Top Alul