Microsoft Windows Vista

Néztem, semmi fejlődés. Olyan dolgokkal jönnek itt elő, hogy komolyam az agyam eldobom (hogy gyorsan felismeri majd a flash meghajtókat meg a fényképezőket... LOL!)

(Totál off, de csak a viszonyítás kedvéért elmesélem, hol tart ma pl. az Ubuntu: vettem egy 8 gigás Kingmax pendrive-ot, arra feltettem a 8.10-es ubuntut és bármelyik gépen, ami tud bootolni flash-ről, tudom használni. Windows-t nemhogy nem lehet más környezetben használni, de még flash-re sem lehet alapból telepíteni! Komolyan kezdek aggódni, mi lesz, ha az emberek rájönnek, hogy jobbat is lehet kapni a windows-nál, ráadásul ingyen...)

havernálm most telepítettünk vista-t és az agyam eldobom mit csinál mindere rákérdez nem is 1* delegalább így nagyobb az esélye hogy nem ront el semmit

(OFF: ha megnézed akkor EZ csak beta másrészt a gépigénye sokkal kisebb lesz, és miért ne lehetne windows-t flash meghajtóra telepíteni. egy 1gb-os pendire-ra simán rátehetsz 1xp-t aztán viheted magaddal... igaz kicsit bonyolult megoldani de meglehet kell hozzá Nlite... meg még pár dolog ha érdekel akkor készíthetek 1 leírást :wink: )

nemtom mi olyan jó abbann a linux-ban annyi verziója van... hogy nemm tudsz válsztani, néhány driver nem müxik rajta (pl az nvidia az utóbbi időben elhanyagolta a linux-os driver-t ) lehet a gépigény meg kisebb meg nagyobb a biztonság , én semmi pénzért nem térné átt rá az biztos

jim: utolsó OFF-om (perszepersze :D ): tényleg fel tudsz tenni Windows-t Flash-re, de nem fog más gépben működni! Kékhalál, mert úgy látja, minden alkatrészt kicseréltél. Linuxnak ilyen gondja nincs. nVidia driverről annyit, hogy van hozzá zárt meghajtó, első körben fel is teszi magától és kész. Amúgy meg milyen játékot akarsz játszani Linuxon DX nélkül? :D Max, Enemy Territory-t, speciel az favgame nálam :)

na majd holnap írok egy rövid ezt azt, csak gyerekek agyhalál ám amiket leírtok, annyira 1bites user hozzállás...ejj

Kikérem magamnak és szeretek egybites lenni :D

Amúgy nem én vagyok, aki elzárkózik, én használok ezt is, azt is :)

hát pedig pont nem neked nem szabadna :lol: ... a 7 jó lesz s részben jó is, hogy sokan nem kontárkodnak -hatnak bele a kernelbe...bár amennyi linux buzériát hallok a suliban már rég csak azt kéne használnom konzolról, de na mind1.

De amúgy miért lettem én 1 bites? Igyekszem minden dolog felé kritikával lenni és minél több dolgot kipróbálni/használni. Jó persze nekem is megvannak biztos az előítéleteim... Dolgozom rajtuk :)

Én örülnék a legjobban, ha ez a hetes windows igazán jó lenne, mert a verseny az előnyös. Nem volna ínyemre, ha vista-féle félrenyúlásokkal elsüllyedne szépen lassan a windows és ellepnék a piacot az alternatív (nem is teljesen kész) megoldások...

na innen van az 1bites júzer kifejezés :lol: ( de nem bántás ez a dolog) a trackpoint az tényleg jau én is nagyon szeretem sokkal jobb mint a tácspad..., bár most néztem hogy az sl500 lenovo-n már van mindkettő egy olyanba érdemes lenne beruházni meg van hozzá vista is :D

SL500-as tényleg jó, nekem egy R50E-m van de előbb adnám oda az asztali gépem, mint azt, annyira jó. Enyémen nincs is tuchpad, érezték, hogy az nekem nem kell :)

SL500-assal csak annyi a bajom, hogy lehagyták a billentyűzetvilágítást (legjobb dolog a thinkpadokban) és elavult procit tettek bele.

Az is igen jó gép :) Hiába, addig kell thinkpadot venni, míg a Lenovo nem csinál azokból is átlagos sz@rokat.

nem fog mivel a lenovo csak egy brand. az ibm e mögött csinálja tovább a hordozható vonalat, amíg nem volt meg a lenovo dolog addig nem is nagyon lehetet kapni TP-t 250 ezer alatt persze 400 alatt nem is érdemes venni a t61-em 300 fölött volt csak úgy érdekesség képpen.

Az igaz... Az IBM csak a nevet vonta meg és azt is csak 3 év után... Amúgy én használtan vettem 75-ért, azért nincs újakhoz viszonyítási alapom...

emberek nagyon kis betűvel megjegyezném hogy ne itt beszéljétek ki a dolgot (tudom nem szabad "nagyobbnak " beszólni )

Vissza
Top Alul