Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan1":1kvv7yej mondta:Ez az egyik dolog, amiért kihajítottam a kukába a licenszemet, a másik meg az, hogy mikor vittem a gépet és egy Golyó nevű igen profi számítástechnikus rakta össze, közben igen érdekeseket mondott: a Vista létrehoz telepítéskor egy 60 megás rejtett partíciót, ami egyrészt véd a vírusok ellen, másrészt viszont hiába formázod az általad látott (normális) partíciót, ez a kis 60 megás nem enged telepíteni más windowst, csak a Vistát.
hispan1":2vgxf6ql mondta:1) Ez a 61 megás cucc létezik. Láttam.
SaGa":2iwkjt6r mondta:hispan1":2iwkjt6r mondta:1) Ez a 61 megás cucc létezik. Láttam.
Izéé...
Akkor most látható, vagy nem látható?
61 mega egy mai diszken kb 1 track, azaz simán csak a partíció létrehozása képes ennyibel csökkenteni a felhasználható szabad területet...
Szerintm kissé megvezettek, vagy a kollega mégse akkora ász...
Widra":cyqi3yh1 mondta:Namost akkor újra leírom, mert lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg, igen van egy rejtett partíció, melyen van a recovery stuff ez 4 giga helyet foglal. Ezenkívül miután feltelepítettem a pistát, létrehozott egy 10 megás partíciót magának, forumokon írták ez azért van, mert ide teszi a sysrestore és egyéb back up file-ok-at ha valami gebasz van, mint pölö áramszünet...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.