Microsoft Windows Vista

ja hát sok javítást tesznek bele de gyorsabb szerintem nem lett a rendszer a vista meg az xp azonos időn belül indul el.

Ebben egyetértünk.
Igaz minden rendszer gyors, amíg nem pakolják meg. Öcsém most vett Laptopot és szűz Vista volt rajta, 10 mp alatt bootolt, de mihelyt telepített rá dolgokat, drasztikusan lassult.

Vistat gyorsabbnak érzem. Nincs annyi érthetetlen megállás, pedig XP is szinte friss a gépen.

ja nekem is királyul megy, de tényleg az érthető, hogy nagy különbség nincs a kettő között így aki nem akar az nem vált. erre cseszik rá az M$

Na igen... Ezért nem akarnak a kormányhivatalok sem váltani és ezért nincs nekem még eredeti vistám :)

Nekem max. akkor lesz, ha adnak új gép vásárlásakor, vagy ha brutálisan lemegy az ára <:D> (bár még eredti XP-m sincs, mindig valakitől el kell kérnem, nem tudom, hogy érdemes-e még megvenni, attól függ, hogy mit tudnak még kihozni a Vistából).

Belátható időn belül nem megy le az ára én meg olyan finnyás vagyok hogy az op rendszerem ne legyen már hamis...

cst-psz-cst-psz no warez és warez tevékenységre való felbújtás :DD

Na igen, a különbség hatalmas :D Az elsőnél én vagyok a hibás, a másodiknál meg csak megtévesztettek :D:D:D

Ööö akkor lehet hogy az öcsém is így vett eredeti XP-t meg Vista-t? LOL, mikről maradok én le... agyam eldobom...

És tényleg!

Kitöltöttem nekik a lapot, megmondtam, melyik suliba járok, megadtam a kártya adatokat, levontak 3000 HUFot és már 1 percen belül nálam is volt a licensz XP-re, Vistára, office 2007-re... Kb pacsira... Se iskolalátogatási igazolás nem kell, sem korábbi eredeti Windows terméket bemutatni nem kell, sőt pár nap múlva még a lemezeket is kiküldik csak hogy letölteni se kelljen... Agyam eldobom... lol2

Ez zsír. Nem is értem miért nem reklámozzák jobban. Itt lenne a kártyám már fizetnék is. Paypallal miért nem lehet lol2

Vissza
Top Alul