Microsoft Windows Vista

"Vista sucks, Mac win!" :D láttatok már "I'm a Mac, and I1m a PC" videót? NAgyon poénos. Egyébként érdekse info kábé 16-17 hónappal az előző Mac után kijön az új 300 újítással a Vista mikor jött ki? Mennyi ujitás? De legalább a játékok jobban mennek :D

Nekem még évekig XP-m lesz, addig amíg a piac ki nem kényszeríti, hogy váltsak.

Jah, egyelőre parasztvakítás szerintem, azért remélem pár hónapon belül normálisan optimalizálva lesz.......

én meg most rendelem meg az academic verziót a vistából (business verziót adják) mer ingyenes ha egyetemista a ember, és mivel a SZTE tagja a cuccnak, így zsír. meg lehet akkor már valami okosságot is nézek mellé.

Szerintem a Vistával lehetett volna még várni. Inkább egy SP3-at kellett volna kiadni az XP-hez...

EDIT: Megtaláltam a I'm a Mac, and I1m a PC videókat, de nem nagyon értem, mi a lényege vagy hogy miről van szó :/ .

dezodor":37no5blm mondta:
én meg most rendelem meg az academic verziót a vistából (business verziót adják) mer ingyenes ha egyetemista a ember, és mivel a SZTE tagja a cuccnak, így zsír. meg lehet akkor már valami okosságot is nézek mellé.

Ezt hol lehet megrendelni?

ezért jó egyetem istának lenni mert az ilyen cuxokat ingyen kapod szomszédomnak se volt balya egyszer sem a windowsal :d

ingyen lehet igényelni legalábbis szegeden

Így már jobb :P 5000rubel kisértetiesen hasonlít a bolti árra :roll:

a lényeg az hogy nagy xar legalábbis még most (és azt a sok nézetet meg mindent a windows összelopkodta a mac-os tól meg másoktól szal nem tom miért olyan forradalmi (én maradok az xp-nél főleg hogy a támogatás ha minden jól megy 2014-ig fog tartani.)

na akkor tisztázzunk valamit, vagyis egy pár dolgot!

Az xp támogatását 2008 júni 30-ig tolták ki a jan nem tudom én dátum helyett, így még jön egy sp3 csomag, mely tartalmazza a vista hálózati szolgáltatásait, 20 vagy hányezer javítást, mely megjelent a sp2-ő óta. A vista nem rossz rendszer csak a lényeg az aero rendszeren van, melyre nagyon sok programozói erőforrást fektettek, így a lényeget sajnos megint kihagyták, amivel a vista újat mutatott volna (winFS), de remélhetőleg a rendszer a 2009 vagy 10-ben debütáló rendszerében már beépítve lesz!
A 2014-es terméktámogatást, kizárt dolog, mert nem fognak ekkora pénzügyi malőrt elkerülni, ha mindenkinek lesz pénze úgy is áttérnek majd a vistára vagy az újjabb rendszerekre, de ha már a lopásnál tartunk, akkor mi van a többi rendszerrel, melyek opensource rendszerek és mégis ugyanazok a funkciók érhetőek el, mint a M$ rendszereiben, mert talán azt másolják, teljesen mindegy, hogy ki másol kit a lényeg a statisztikai adatokban mutatkozik meg, hogy még a legtöbb ember a windows rendszereket használja, mert viszonylag egyszerű a használata, míg egy linux os/2 vagy mac renszer azért ha elpusztul a grafikus felület, nem sokan támasztják fel!
és itt a lényeg!

Vista + Sp1 = Nagyon stabil és érdemes xp-ről áttérni rá. Csak azért mondom mert már próbáltam az XP-t +Sp3-at és mit mondjak nem sok a változás azt is próbálják vistásítani, amin megy a vista és még a stalker is:D

IBM THnikpad r51e 1.53 Mobil M proci 1,5gig ram VRamBoost 128 Meg 15.4" Panel ennyi bőven elég neki

Vissza
Top Alul