Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
pedig jól néz ki az egész gép egy ki doboz min 1 csomag győri pilótakeksz és van benne dvd íro stb a másik konstrukció amikor a monitor hátuljában van a gép. (de hozzá egy egér + billentyű kb 30000ft (a media markt-ban)
és egyébként is vannak hozzá emulátorok és akár vindowst (xp vista) is tudsz futattni (igaz nagy megszorításokkal de akinek ez kell hát vegye )
sír1 de nem a vistáé fal1 Oké az MS-é a Vista de akkor is... utálom az MS-t, de szeretem az XP-t . Furcsán hagzik de így van . Na mindegy, hagyjuk ezt a témát nem szeretek vitatkozni...
Na figyeljetek ez nekem nagyon tetszett egy progival kipróbáltam hogy a STALKER melyik OS-en fut jobban és ekkor jött a megdöbbenés Vistán 3x jobban fut mint XP_n :shock: Huuu ezt nem hittem el de miután kipróbáltam a játékot XP-n majd Vistán rájöttem hogy szebben fut a STALKER Vistán ugyhogy én maradok a Vista mellett és azon nyomon a STALKER-t megjegyzés:Szerintem azért fut jobban a STALKER vistán mivel a Vista nem a memóriára megy hanem a videokarira
Sorry megpróbálom megcsinálni mivel a Bechmark tudod legális és az 10 napot enged és most lejárt de feltelpitem és akkor megkapod a képet Te leszel az első
Ma raktam fel Vistat, megnéztem hogy megy vele a STALKER. Mivel az OS megzabált vagy 800megát alapból a betöltés után egy halom swapelés fogadott nem1 fps több volt szerintem (legalábbis többnek kéne lenni), de mivel VSyncel játszom mindig ki van akadva 60-on. Ha meglesz pár héten belül az extra memória és nem swappol állandó jellegel csinálok egy tesztet
Nagyon kiforratlan a Vista szvsz. Csomó gond van vele. Olyan dolgok nem mennek benne, ami az XP-ben tök természetes kérdés1 fal1 az aero theme meg szót sem érdemel... nem nagy só nem1
Elég szívás van vele... Call of Jaurez benchmark lassú, mint állat max grafikán és szerintem annyira nem szép. Lost World demo fagy egy idő után. Company of Heroes-t még nem próbáltam, de azt mondják legalább egy GTX kell alá, ilyen 8600-okkal nem érdemes ilyesmin gondolkozni.