Microsoft Windows Vista

Jó dolog egyébként, csak itt Európában, és főleg Magyarországon nem látok benne rációt. Amerikában persze, ott a levegőért is fizetni kell (meg is lett az eredménye: a világ vezető katonai/gazdasági/politikai hatalma lett), de ott ehhez hozzászoktak az emberek, itt meg nem.

EZ a vista nagyon király (főleg a kinézete + 3d elfotgatás) jól néz ki de még 1 kicsit első ránézésre bonyolultnak tűnik de jóó lesz majd kicsit később
még új játék is van rajta :lol: (sakk)

az nem igaz mert valahol láttam hoyg a crysis menni fog gyengébb gépeken is
egyébként a vista az tényleg erő forrás faló :D

úgy hallottam, hogy a Vista addig zabálja a gépet, amíg nem fut valami erőforrásigényes progi. Szóval amikor nyomnál game-t nem számít, hogy csilli-villi dx-9-10-es desktopod van. Bár azért megnézném, hogy indulnak rajta a progik, meg maga a win vista :P

jim67":1f42x5rj mondta:
az nem igaz mert valahol láttam hoyg a crysis menni fog gyengébb gépeken is

Még csak képeket láttam róla, de az is elégé meggyőzött, hogy full gép kellesz alá :roll: . Videót meg nem is akarok látni, rosszul leszek a grafika szépségétől :| :D .

a fejlesztő kiadott egy közleményt miszerint úgy írják a cuccot, hogy gyengébb gépen is szaladjon a móka de persze butított megoldásokkal

Vista-nal kikapcsolja azt az 5-6 dolgot az ember, amit XP-n is, meg leveszi a csili-vili 3D-t meg átlátszó ablakokat, visszateszi Klasszikus Windows nézetbe, és máris ott van erőforrásban, mint az XP, csak van egy jobb rendszere.

Már bocsánat de ez ritka nagy hülyeség, mert ha megnézed akkor mindegy az, hogy aero megy e vagy nem mert minden szogláltatás arra épül és ha nem is tárja eléd a kinézetet kell a futtatáshoz és használja az erőforrást azért írom mert megnéztem és ha használt aero mindennel együtt 345megát kikapcsolva meg úgy 320at szóval ide oda 20-25 mega semmire nem elég hacsak nem pasziánszozni akar valaki a gépen. Az xp esetében is van ez csak meg kell nézni mindent rendszer szinten aztán csókolom.

Nem pusztán arról van szó, mennyi memóriát használ fel, hanem arról, hogy a klasszikus windows nézetet mindennél gyorsabban tölti be és kezeli... Arról nem tudsz meggyőzni, hogy az Aero-val ugyanolyan gyorsd maga a rendstzer, mint nélküle (hozzáteszem még csak egy beta alatt volt szerencsém ezt kipróbálni de ott is alátámasztva éreztem véleményem). Mindez igaz az XP esetében is (ahol pedig nem is 3D-s a motor).

ha nem az ultimate verziót rakod fel, akkor a klasszikus windows beállítások mellet ugyanugy fut minden szoftver, mintha xp-t használnál

gyerekek én nem arról beszélek hogy mit látsz meg mi megy 2 3%al gyorsabban hogyan akartok egy olyan rendszert összehasonlítani, amely alapjaiban más mint az xp? nem értem ezt adott az aero amely a gpu feladata az, hogy számolja a dolgait persze egy régi gépen ez nem kell meg stb stb...de igazából nincs is kedvem ezt most megmagyarázni mert csak beszélnék megint a levegőbe, sajnos

Az árra vagy a butításra?

Ár: a múltkor linkelt be valaki egy oldalt, hogy mennyi az ára. 25ezertől kezdődött...

Butított: én még egyetlen pozitív véleményt se hallottam róla a 3D-s ablakokon kívül, inkább csak negatívumokat (lassú szar stb...). Ha meg egyszer a nép nagy részének szarul fut (erre most jönne az ellenvélemény, hogy mert nem elég hozzá a gépjük)...

De nem is nagyon akarok vitatkozni rajta, kezd elegem lenni ebből a paraszt Microsoft-ból dühös2 ...

én meg ajánlok neked egy alternatívát amit nem ismersz azt hogyan van bátorságod fikázni. nem ám ott áll meg a tudomány, hogy bekapcsolod meg tudod, hogy hol van a böngésző ikonja meg mer ujra tudom rakni a gépet! állítsad be őket normálisan aztán ha akkor sem megy a dolog akkor megértelek,de nálam mindig megy mindn rendesen és csak a sok gagyi Loler hülyeségét hallgatom és röhögök hogy mennyi szemét cuccot felrak a nagy semmiért próbálj ki egy os/2 renszert aztán akkor szétfosod az agyadat, amikor kidob egy hibaüzenetet makkot kiáltasz majd mert lófaszt nem fogsz tudni fele kezdeni...a felhasználó nincs arra felkészülve , hogy több hibaüzenettel megbirkózzon, mint amire szüksége van...és nem is érdekli őket, hogy mi a fene fut a háttérben mert engem sem nagyon ha kell valami megnézem magamtól, de nekem egy fáradt kora reggelen ne egy majom pingvin tekeregjen a bootlogon-on aztán irogassa a hülyeségeket, hogy elindítom a jobb alsó sarokbn az óra mutató első kis pixelét jaj hiba újra..nem érdekel és amig nem tudsz róla valamit a többi dologról addig nem érdemes azt olyan szavakkal illetni ami nem mindig vonatkozik rá képzeld csak el linux alatt is milyen hibák vannak :wink:

widra":3ohn35gm mondta:
én meg ajánlok neked egy alternatívát amit nem ismersz azt hogyan van bátorságod fikázni. nem ám ott áll meg a tudomány, hogy bekapcsolod meg tudod, hogy hol van a böngésző ikonja meg mer ujra tudom rakni a gépet! állítsad be őket normálisan aztán ha akkor sem megy a dolog akkor megértelek [...]

Abszolút egyetértek.

Oké értelek. Először is:
-csak egy magánvélemény volt
másodjára:
-nem használok és soha nem is használtam linuxot nem érdekelnek a pingvinek nem vagyok grinpiszes ( :D ) csak ajánlották nekem
harmadrészt:
-NEM fikáztam mert NEM Én mondtam hogy lassú szar stb. hanem ezt hallottam róla én csak azt mondtam rá hogy butított ha neked ez fika akkor neked legyen fika ( :D ) csak ahogy már mondtam magánvélemény. Majd ha transzparensekkel hasamon-hátamon állok az utcán és ezzel a Vistát baszkurálom é állandóan elmondom minden szarnak majd lehet róla szó :D :D

Szóval remélem értjük egymást (és abban egyetértünk hogy a Microsoft egy seggfej :lol: ) :D .

akinek zenehalgatásra+irodai munkára kell gép NA az szerintem vegyen apple
gépet mert azzal sokkal stabilabb +jobb mint windowsal (ne értsetek félre de windows párti vagyok de 1 nyáron keresztül csak apple tudtam netezni stb
(nem itthon mamámnál vagyis havernál ) és kuuuuuuuvaaaaa jó megtetszett
mondjuk az ára kicsit visszataszító de azért jó.) :idea:

Vissza
Top Alul