Microsoft Windows Seven

nem az nem lehet hisz magyarul van meg de nem baj majd ha meglesz eredetiben és kijön hozá az sp1 és akkor fogja ezt csinálni akkor leszek pipa....

na keresgéltem driverekkel kapcsolatosan és mondom is:
Természetesen adódik a kérdés, hogy a Windows 7 is hasonló hibába eshet-e? Nagy valószínűséggel nem. Visszautalnánk Steve Ballmer kijelentésére, hiszen a legutóbbi és a vadonatúj operációs rendszer azonos kódbázisból dolgozik. Magyarán, amely driver jó Vistára, az kompatibilis lesz a Windows 7-tel is. Ez ráadásul kimondott cél is volt Redmondban, amiért a driver- és a szoftverfejlesztőket már az új operációs rendszer fejlesztésének jóval korábbi szakaszánál bevonták a munkába, mint tették azt a Vista esetében. Ezen felül a hírek szerint a fenti logika alapján egy szigorítást is bevezettek: az a Vista driver, ami nem működik együtt a Windows 7-tel, nem számít megfelelőnek, amiért a foldozgatott driverek tulajdonosai nem használhatják a „Windows Vista kompatibilis" matricát mindaddig, míg ki nem köszörülik a csorbát.

forrás: http://pcworld.hu/windows-7-fut-a-gepemen-20090417.html
na akkor bátran telepíthetek vista-s-es drivereket win7-re ??

ha crysisozni akarsz akkor vegyél dx11 ati kártyát vagy vegyél nvidia-t :D

[mod]A krízis szerinted mennyiben a win7 topik témája? Netán off? - hispan[/mod]

az lehet az oka hogy crysis indításánál ott van az nvidia logó azaz ilyen társszerződés-ük van ó hogy baxxák meg #B

ha nem tudtad akkor most elárulom , hogy a crytech a legnagyobb nvidia szövetséges , a farcry is nvidian ment jól meg a warhead is ....

a crysis nekem else akar indulni 5770-el, de 9600GT-n win7el se akarta vinni rendesen. 5770el egyszer indult el csikok voltak a kepen betoltott az elso palya, nyomjon meg egy gomb felirat utan osszeomlott a gep. reset. nem volt kep.reset megint volt kep. utana drvier csere. else indul mostmar.

meghát a stalker is az volt , de aztán akermelyik patchben az ati áttvette.... (a cs-ről van szó , a cop az meg tiszta )

na cs-ről annyit hogy az se teljesít nálam valami jól pedig 1.5.10

egy dolgot nem értek ha csak én vagyok az egyedüli felhasználó a gépemen akkor mért írja ki azt ha valamit a C\program files-be akarok másolni hogy magasabb felhasználói engedély kell vagy azt hogy ehez a művelethez rendszergazda engedélye szükséges??

lehet nincseneke rendszergazda jogaid , de minek akarsz te a programfiles-ba másolni ? oda telepíteni kell .

hát még jó h rákérdez de nekem kiadja h rendszergazdaként vagy vmi hasonlót nem tom mert nem szoktam oda másolgatni és engedélszed és már kész is van.

jim: na mit szoktak a program filesba másolni? :D crackoooot :)

nem vagyok kalóz, de valaki feltehetne már az ncore-ra egy rendesen feltört, aktiválható 64 bites magyar professional verziót XD

Amikor az adminnak kell mondani, hogy no wareeeeeez! lol2 :lol:

Én ráérek a Win7 megpeccselésével / megvásárlásával (Kapni már ócsóé is!) :P

na lol erre a crackes dologra nem is gondoltam , rég volt már az , hogy nem eredeti játékot tlepítettem volna :D .

nem cracket akartam oda másolni vagyis pontosabban menteni hanem drivernek a telepítőjét

:cry: l******* és az utánna lévőket én már nem írtam volna tapasztaltam

Vissza
Top Alul