Microsoft Windows Seven

ok thx , úgysem fogom feltenni de jó hogy van , majd ősszel a teljeset azt viszont igen :D

ahhogy Sempai mondja az igaz , nekem nemkell havernak viszont igen :wink:

Akkor a haver majd kéri :roll:
Amúgy beírtam a Google-ba,úgy találtam meg. :wink:

én nem is gondoltam volna hogy lessz hozzá magyarítás , de az igazat megvalva nem is kerestem havernak is megfelet angolul , majd most megnézzük milyen magyarítva :D

álltalában én is megnézem , de nem gondoltam volna hogy ehhez van ,és mégis

azt tudom hogy az xp -512mb a vista 1Gb ramot használ alapból a Win7 mennyit :?:
azt sejtem hogy lehet állítani rajta de alapértelmezett beállításon mennyit használ :?:
ja és szerintetek a vista vagy Win7 jobb a játékokhoz :?:

3gb-val menni fog rendessen , 2gb-val is megy de játékhoz inkább 3gb , ez nem kérdés win 7.... , de amíg nem jön ki a teljes nem érdemes rá komoly rendszert építeni , mert 1 év mulva úgyis lejár... majd ősszel jön a teljes azt érdemes lessz meg szerezni .

a win7 1giga rammal is simán elmegy gond nélkül s van olyan gyors, mint az xp 2-3 vagy több akkor kell ha jáccik az ember vagy mást csinál, de csak win7et akrasz akkor elég az 1 is :oops:

gondolom neki játékra kell szal azért írtam 2-3 gb-t

Mi pontosan ennek a kiszivárgott, használható előzetesnek a verziószáma? Csak mert nem akarok feleslegesen tölteni...

hispan":3jmbfe1t mondta:
Mi pontosan ennek a kiszivárgott, használható előzetesnek a verziószáma? Csak mert nem akarok feleslegesen tölteni...

nem szivárgott ki legálissan szedheted , de ne torrentről ha nem a microsoft oldaláról a a torrentes az álltalában vírusos szal ezt keresd windows 7 release candidate

töltheted innen http://www.microsoft.com/Windows/window ... nload.aspx

Vissza
Top Alul