Microsoft Windows Seven

Mondják ezt az első kiszivárgott verziók alapján... Annyira szeretem az ilyen híreket...

Annyit nem változott a cucc a Vistához képest hogy ekkora pálfordulás végbemenjen... Ezért nem hallgatok az ilyen cégek véleményére...

Azért,ha megengeditek,nekem(szegény visszamaradott XP-felhasználónak) más a véleményem az elsö benyomások után.

Persze ha neked ez a véleményed akkor én nem ellenkezek de a Win7 é s a Vista között a skinen kívül és-két kényelmi funkción kívül nem változott semmi (illetve vistán egy kis registry buherálással simán be lehet állítani azokat is)

azért az biztos hogy a win 7 jobb lessz , szomszédnál feltettük és raktunk fel játékot jobban muzsikált mint vista-n

Szerintem inkább az ilyen "optikai csalódás" lehetett, mert egy friss rendszer alapból gyorsabb mint egy 2-3 hónapos.

Sempai":lldy0fzj mondta:
Persze ha neked ez a véleményed akkor én nem ellenkezek de a Win7 é s a Vista között a skinen kívül és-két kényelmi funkción kívül nem változott semmi (illetve vistán egy kis registry buherálással simán be lehet állítani azokat is)

Azt olvastam több helyen is,hogy szerényebb konfigon is elmegy,mint a Vista.Telepítéskor felméri, hogy mi az optimális beállítás.Valamint tapasztaltam hogy xp-s és visztás drivert is tud használ(persze nem egyszerre).Mintha felhasználóbarátabb lenne.

Pont a másik Win7 topikban beszéltük hogy azért kell neki kisebb hardver mert rendszerindulásnál kevesebb dolog töltődik be. Ezt egy tapasztaltabb win felhasználó bármelyik windows-zal meg tudja csinálni.

igen pl: nálam is ki van lőve az ilyen daemon tools és google updater és társai

Vistánál nincs msconfig?Ott nem lehet beállítani,hogy mit töltsön be?Amúgy elolvastam az egész topicot,és eszméletlen,hogy mennyire ellene van a többség a Win7-nek.Nem értem,miért.

Ellene vannak sokan, mert felháborítónak tartom hogy kapunk egy szervízcsomagot amiért ugye fizetni kell... Ez egy rókabőr semmi több. Így kell sok usert megtéveszteni hogy ez szép és jó és új, miközben semmit nem változott szinnt (mondom ezt a nyílvános béta után természetesen addíyg sokminden változhat)

Mindenért fizetni kell.Vagy el is lehet lopni,esetleg csinálni.Fizetek az áramért,amit használok,miközben írom ezt,fizetek a gázért,amiért melegben írom ezt.
Én azt tartom felháborítónak,hogy rákényszerítenek egy OS megvásárlására,ha élvezni akarom a dx10-t.

Persze jó lesz ez, mert tényleg egy feljavított vista, de nincs benne annyi plusz amit ennyi idő alatt meg lehetett volna oldani. Tök jó msnél játszottak az msconfiggal és a services.msc-vel, + engedélyezték azt is hogy ha nekem nem tetszik az ie akkor kikapcsolhatom, bár a merevlemezen megmarad használni nem tudom csak ha aktiválom újra.

Van még DX11 is ami ha van egy 8-10 magos procim akkor tudom dx9-es kártyával dx10-et megjeleníteni. Ha sok pénzem lesz veszek egy multi-touch képernyőt a warez win7 mellé :twisted:

Remélem MS-nél belehúznak és lesz valami mert az eddigi munkájuk nem győzött meg. Persze elfogadom hogy másnak tetszenek az új dolgok és nincs mindenkinek ideje rendszeroptimalizációval foglalkozni (amúgy a legjobb szabadidős tevékenység testre szabni a wint:D)

Én azt tartom felháborítónak,hogy rákényszerítenek egy OS megvásárlására,ha élvezni akarom a dx10-t.
Azért itt egy kicsit más volt a helyzet, mert megváltozott a driver-modell. Pl.: kernelszintről átkerült a "grafikarészleg" felhasználói szintre: Biztos meg lehetett volna oldani, de nem érte volna meg a sok munka egy ingyenes patchért. szvsz.

Sempai azért kitűnik az írásaidból hogy nem (fogod) kedvelni a win7-et , én magasrol leszarom hogy milyen kis változtatások voltak , de ha gyorsabb , jobb lessz mint az elfuserált vista akkor már megérte , az már biztos hogy én kihagyom a vista-t és szeptemberben veszek 1 win 7-et ,ha nem akartok fizetni operációs rendszerért nem erölteti rátok senki használjatok linx-ot ingynes, gyorsabb biztosnságosabb mi kell még ?

Ma olvastam sg.hu-n hogy nem csak hogy XP-ről és Vista-ról lehet frissíteni 7-re majd, hanem ha nem tetszik az új rendszer, nem csak Vista-ra, de XP-re is visszaválthatsz (ha megvetted hivatalosan, akkor persze...). Szóval ez érdekes...

parasztvakítás, ha már megveszem, borsos árat fizetek érte és nem tetszik vissza akarom cserélni és kiszúrják a szememet egy xp vel ami már nagyon rég nem ér semmit árban kifejezve. Ahhhh nem fejezem be a gondolatom, nem akarok regényt írni, de akkor is mekkora Átverés xd lehúzzák az embereket mig pislantanak xd főleg akik nem értenek hozzá xd MS megbolondult? xd

PS:ja és jut eszembe, ha van eredeti XP akkor nem adnak helyette 7-est? xdxd persze hogy nem! xd mi lenne abból a hasznuk xd xd

Vissza
Top Alul