Medal of Honor (2010)

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
avagy yesss végre kihívja érkezik a cod-nak :D

Az Electronic Arts hivatalosan is bejelentette a Medal of Honor folytatását, mely túllépve a második világháborún most Afganisztánba kalauzol el minket.

Az új rész neve egész egyszerűen Medal of Honor lesz, és mint ahogy azt fent is említettem, a modern hadviselést fogja ábrázolni Afganisztánban vívott harcok során. Az egyjátékos kampány az ígéretek szerint a kategória legjobbja lesz. Valós eseményeken alapul, melyek rekonstruálásához a US Special Operations Community's Tier 1 segítségét kérték, akiknek egyértelmű, hogy van tapasztalatuk a valós helyzetekben.

Az Medal of Honor 2010-ben érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. Az egyjátékos kampány fejlesztéséért az EA Los Angeles, míg a többjátékos részért az EA DICE a felelős. "A Medal of Honor széria mindig is arra törekedett, hogy a játékok visszaadják, mit élnek át a valódi katonák. Az új Medal of Honor követi ezt a tendenciát. Fontosnak érezzük, hogy a modern idők háborúinak és katonáinak történetét a manapság legnépszerűbb médiumon keresztül tudassuk az emberekkel - ezek pedig a videójátékok." mondta Sean Decker, az EA Los Angeles főnöke. "Büszkék vagyunk, hogy két kiváló csapat, az EA Los Angeles és az EA Dice dolgozik a projekten. A Medal of Honor felejthetetlen lesz a játékvilág történetében." További információhoz december 12-én jutunk, mikor is a Video Game Awards-on láthatóak lesznek az első mozzanatok a játékból.

medal-of-honor-2010_screenshot_20091202193126_original.jpg

No, már ilyen is lesz!

"A Medal of Honor felejthetetlen lesz a játékvilág történetében."

Már csak arra vagyok kiváncsi, hogy olyan jó lesz, vagy olyan sz@r. :?

nekem eddig az össes moh tetszett , sőt az airbrne is jó játék volt :)

Szerintem a PA az nagyon gány lett, az Airborne-t meg még nem próbáltam ki, de már nem is fogom szerintem... Az eredeti MOHAA tetszett, tudjátok-e, hogy ki csinálta azt is? A mai IW csinálta azt annó! :)

az első trailer

<object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oYkOA8FVSZc&rel=0&border=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hl=ru_RU&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oYkOA8FVSZc&rel=0&border=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hl=ru_RU&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="349"></embed></object>

még egy kis infó a gamepod-ról

Ahogy ez várható volt, végre megtette az első lépést az Electronic Arts, most már nem pletyka; hivatalosan bejelentették az új Medal of Honor részt, amely az előzetes információk szerint már nem a második világháborús környezetben fog játszódni, hanem a modern hadviselés idején, a mai afganisztáni háborút próbálja majd előtérbe helyezni a nagyérdemű számára. Erre 10 évet kellett várnia az EA-nek, hogy végre stílust váltson, hiszen sok gamernek elege van a World War II játékokból.

Az Electronic Arts állítása szerint egy teljesen új first-person shooter játékot készítenek, amely valamikor 2010 őszén fog megjelenni multiplatform formában. A fejlesztők a hitelesség érdekében mindent megtettek, ugyanis részt vettek különböző elit alakulatoknál, többek között a Tier 1-nél, tehát ennek függvényében a leghitelesebb modern háború élményét garantálja a los angelesi EA részleg.

A fejlesztők nagyon büszkék a bejelentésre, és talán sok játékos is örül a hírnek, hiszen egy új Medal of Honor korszak elébe nézünk

Én szeretem a második világháborús játékokat, a téma is jó, csak az a probléma, hogy mire szépen össze tudnának rakni egyet, addigra már megunnyák.

Ezzel sem fogok játszani, mert biztos lesz egy olyan gépigény, hogy tyű-ha!

ha megint ue3.0 lessz a motor akkor látvánnyal nem lessz gond , 2. ww én is elvoltam vele , mondjuk pár csatát megnéztem volna , dehát nem kő , csak az ak 47 meg a uav , mondjuk eltudtam volna képzelni egy finn kampányt is vagy , modjuk egy játékot 1956 oktoberéről budapesten . Dec 12. látni fogunk játékmenetet is biztos jó játék lessz főként azért mert ez is megtörtént eseményt fog bemutatni , s nem idióta fikciókat , hogy jönnek az oroszk aztán lenyomják a jenkik torkán a hot dogot :D

érdekes , nagyon érdekes :D

ff097.jpg

(melyik filmben is szereplet a pacák ? mert ez tényleg hasonlít a borítón lévő alakra

Francba, a jobboldali képet kutattam már mióta, mert linkelni akartam a gamepod-ra, hogy nagy a hasonlóság! :D

Nem Delta Force-os!
Special Forces.

De valóban egy élő, létező személyről van szó! :wink:

O.K.(bár úgy tudom,csak a Delta Force-nál engedélyezett a nagy szakál)

tommyking9228":195qzxe3 mondta:
Nem Delta Force-os!
Special Forces.

De valóban egy élő, létező személyről van szó! :wink:

hát én azt hittem , hogy valami filmből van , de ez nagy megtiszteltetés ha valakiből játékot fognak készíteni , és nem miután meghalt meg-hajol

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul