Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Hát ha ügyes vagy hardon ki lehet hozni 6 órát is . A multit én sem próbáltam ki először a story-t néztem meg a multira még nincs pénzem arról majd még nézelődök, de sztem felejtős játék lesz .
azért ebben a videóban látszik a fanság lényege,hogy őt az MW2 ő vonza,és mivel a Medal of Honorral váltak le az Activision és az Infinity Ward osok nem csodálom mért pont a negatív oldalakat figyeli
en pl BF fan vagyok MW2 is megvan toltam egy ideig aztan 7ik prestigenel betett egy hackelt szerora kari elbaszodott visszallitani nem lehetett. mondom oke. jott a MOH de ez ugy szar ahogy van!!!!!!!!!!! toltam betat is belole azis szar volt, nemreg teljest is kirpobaltam ugyanoan szar, neha jacchatatlan es vannak idegesito dolgok. gyerek a videoba csak parat emelt ki a kuva sok hiba kozul. DE izelsek es pofonok h kinek mi jon be. tessek jaccani BF1942vel mert az megismetelhetetlen es orok
majd kiderul mikor lesz peccs es mit fognak alakitani benne de ahhoz h jo legyen kb 5 gigas peccs kene ami az egesz jatekot ujrarakja igazabol fogatlan
hát ez tényleg elég gány, a single nem olyan béna de a multi igen. Nagyon sajnálom,hogy a modern hadviselésből már kb semmit nem lehet kihozni.... ha nagyon ki akarjátok próbálni inkább kérjétek kölcsön....