Master BAN/WARN/IP list

Szabadság BAN-t kapott:
Szabadság":29yhtpft mondta:
Helló segítség kéne:Meg akartam venni a SoC-t de pont nem volt gondoltam letöltöm,letöltöttem de nem találok hozzá crack-et.Has valaki tud légyszi segítsen!Előre is köszi!

Üdv !

Kaptam arachanocs-tól egy levelet miszerint a clear sky-t és a cop-ot már beszerezte legálisan.
Lehetne róla szó,hogy visszaengedjük ?

Untitled.jpg

Remélem nagyítva látszik.

Nem, nem jöhet vissza szerintem... fényképnél arra gondoltam hogy minimum a mai újsággal meg a fejével együtt lefényképezi a két játékot :-D

Más: skin88 és skin93 névvel bekaphatod5@citromail.hu és bekaphatod6@citromail.hu e-mail címekkel próbált valaki regelni. A kettős regisztráció miatt természetesen egyiket sem aktiváltam (csak ha valakinél esetleg reklamálna, tudjatok róla; a két címet letiltottam).

VVolf bannolva.

VVolf":13pgqqsm mondta:
sziasztok!

A clear Sky serial kéne! mert ami nekem van az nem müködik, megköszönném, ha dobnátok egy serial numbert.

VVolf":13pgqqsm mondta:
igen iso file... (nem tudnátok serialt szerezni hozzá)?
csiga de ha megveszed a game-et 5000ért nekem úgy is jó :)

Anonymusx bannolva.

X E [15] Anonymusx: Helló!
X E [15] Anonymusx: Megvan valakinek eredetiben a Cop? Mert én most próbáltam feltenni, de a védelem miatt nemindul el.
X E [15] Anonymusx: crackel elindult.

Big Man két hét warn-t kapott, lejár: 2011. június 26.
Ok: ezerszer szóltam neki hogy ne offoljon de nem érdekelte a dolog, illetve dupla hozzászólásokat is írt.

Vissza
Top Alul