Master BAN/WARN/IP list

hát a kép alapján én még nem bannoltam volna, mivel nem látok semmi olyat a hsz-eiben.

viszont jim az a post az airsoft.hu-n eléggé gáz lett :S még aztán rosszat gondolnak rólunk...

Emberek a mi hatáskörünk idáig terjed, ezt nyomatékosan mondom. A fórumon kívül a fórum nevében senki sem beszélhet, ott mindenki a magánvéleményét mondhatja el, ezt nyomatékosan közölni is kell. Nem a mi feladatuk a népnevelés vagy a világbéke megteremtése.

jim továbbra is várom a magyarázatot gabberrel kapcsolatban (elsősorban azt, hogy mirt lett bannolva és hogy ez miért nincs feltüntetve itt). fal1

hispan":3i0foem9 mondta:
gabber bannolva lett állítólag jogtalanul. Erről valaki valamit?

nos egy idegesítő kis rohadék , csak nézd meg a hozzászólásait , engem már azóta zavar mióta itt van , és nemcsak én vagyok így vele , ha azt gondolod jogtalan volt , akkor vedd vissza , pl: nem lett volna egyszerűbb leírni , hogy 12cm-es ventillátor meg stb , ja meg ez a tuningolós dolog , mondtuk neki , hogy ne , meg amihez nem nagyon ért azt hanyagolja . HA jogtalannak érzed akkor írj neki , tudod ez olyan volt , hogy gyült gyült sokáig , és egyszer kitört . A másik ember pedig idejött és elkezdett "kúrva anyázni". Én akkor is úgy vagyok vele , hogy megérdemelte , ha ti nem vagytok ezen a véleményen akkor ez van . félreértés elkerülése végett én nem az amd-nvidia topicban történt dolgok miatt dobtam ki , ezek a mostani 14-15 évesek érdekesek . Ja és meglehet kérdezni a königstigert a Brain-t , meg még akárkit , hogy a kolega nem épp normális . ha akar vissza tud regelni , de állítólag nem fog .

Oké ezt elfogadom, de az nem eljárás, hogy eltüntetsz valakit, és utána nekem írnak, hogy "mi történt?". Itt fel kellett volna tüntetni a dolgot...

Erre még visszatérünk, egyébként nem áll szondékomban visszavenni.

Igen a gabber nem csk neked írt hanem sokmindenkinek , hogy ő nem érti miért dobtam ki , sajnos törölt live messenger-ről pedig elmagyaráztam volna neki szívesen .

Mindenesetre egy tanulság, mert többet ilyen nem lesz:

1) Ha törlünk valakit, HIVATALOS INDOKKAL TESSZÜK a szabályzatbóll idézve, és nem azért, mert "én szerintem irritál" meg "mások írták hogy nem bírják" stb... ilyen nincs. Vagy megsértette a szabályzatot, vagy nem.

2) Ide mindenképpen bekerül, hogy mi történt. Innen tudják a többiek. Amíg itt nem szerepel az eset, addig olyan, mintha meg sem történt volna...

3) Soha, de soha máshol a fórum nevében nem beszélünk. Soha. Főleg nem indulatból, tele hibával, satöbbi. Itt, ezen a fórumon van hatáskörünk és jogunk beszólni bárkinek a saját szabályaink szerint, máshol nem. Másutt a magánvéleményünket közölhetjük, mint itteni moderátor, de nem mint a fórum maga. Ilyen többet elő nem fordulhat. (Meg egyébként is szedje már magát annyira össze az ember, hogy indulatból nem ír mindenféle dolgokat...).

DanteSpartan bannját feloldottam. Megkeresett MSN-en és elmondta, hogy mi történt. Véleményem szerint megint egy olyan eset volt ez, mikor hirtelen felindulásból valami nagyon túl lett reagálva. Nem szeretek és nem akarok többet a moderátárok döntésével ellentétesen cselekedni később, mert furán veszi ki magát.

ő Morzsi kérésére került ki

"Hello Jim!

A következő figurát vettem észre a "Szerepjáték" fórumon,aki abszolute nem odaillő módon,úgy küldött üzenetet nekem,hogy azt sem tudja,miről van szó. Nézd,én sok sértést lenyeltem már itt,de ezt nem vagyok hajlandó!
Úgy gondolom,megérne egy kibannolást. Egyrészről sérteget,másrészt olyasmit írogat be,ami nem is illeszthető a profilba. valamiféle paint-ball,vagy soft játékra toboroz a nem megfelelő helyen. "

a többit láthatod a topicban . Node úgy lesz legközelebb ahogy az úr mondja :D

gogeta1985 ban-t kapott.

gogeta1985":2mpfeako mondta:
sziasztok.letöltöttem a Reloded változatot.feltelefitettem.(Win7-et használok)elvégeztem a szükségs lépéseket(crack stb....)de mikor inditom azt irja ki hogy "Cannon open file "fsgame.ltx" Check your working folder" ilyenkor mi a teendő.pedig a fórumos leirások aapján beleléptem a file ba és kijavitottam az állitólag szükséges részt.segitsetek léci.köszi

A hozzászólását meg szerkesztés helyett sikeresen kitöröltem :D . Mondjuk nem nagy kár érte.

Martin007 warn-t kapott, lejár: 2010.02.28.

Ok: négy perc alatt négy hozzászólást írt egymás után a CoP/ Singleplayer / In game képek (kép galéria) topicba.

gabi155 bannolva.

nem tudott viselkedni....

X E [22] Blackacehun: Szerintem ennek rövidesen kickbann lesz a vége
X E [22] gabi155: rövidesen bekaphatod a szörös herémet
X E [23] Thoma: Majd ha te is jó ideje leszel a fórumon, akkor írkálhatsz ilyeneket. Meg ha betöltöd a 14-et.
X E [23] gabi155: beszoptad te zsido:D 18 vok te retkes zsidoXD
X E [23] gabi155: akkor irok mikor én akkarok te zsido nehogymár egy ****ő mongya meg mit irjak te buzogány:D
X E [23] gabi155: akinek nemtecik azis kapjabe a herémet:D

szntem idegesítő. ha ti úgy gondoljátok, hogy még belefér...

Vissza
Top Alul