Mindenesetre egy tanulság, mert többet ilyen nem lesz:
1) Ha törlünk valakit, HIVATALOS INDOKKAL TESSZÜK a szabályzatbóll idézve, és nem azért, mert "én szerintem irritál" meg "mások írták hogy nem bírják" stb... ilyen nincs. Vagy megsértette a szabályzatot, vagy nem.
2) Ide mindenképpen bekerül, hogy mi történt. Innen tudják a többiek. Amíg itt nem szerepel az eset, addig olyan, mintha meg sem történt volna...
3) Soha, de soha máshol a fórum nevében nem beszélünk. Soha. Főleg nem indulatból, tele hibával, satöbbi. Itt, ezen a fórumon van hatáskörünk és jogunk beszólni bárkinek a saját szabályaink szerint, máshol nem. Másutt a magánvéleményünket közölhetjük, mint itteni moderátor, de nem mint a fórum maga. Ilyen többet elő nem fordulhat. (Meg egyébként is szedje már magát annyira össze az ember, hogy indulatból nem ír mindenféle dolgokat...).
DanteSpartan bannját feloldottam. Megkeresett MSN-en és elmondta, hogy mi történt. Véleményem szerint megint egy olyan eset volt ez, mikor hirtelen felindulásból valami nagyon túl lett reagálva. Nem szeretek és nem akarok többet a moderátárok döntésével ellentétesen cselekedni később, mert furán veszi ki magát.