Master BAN/WARN/IP list

külföldről mi :D , de akkor sem tudunk magyrosító linket adni , ha magyarul akar játszani akkor meg lehet venni a játékot és kész .

magyarítást nem tudom lehet-e letölteni külön a cs-hez... ha jól tudom legálisan nem... ha csak nem valami magánszemély által készített borzadvány mint a soc-os.

jim67":37xgck6l mondta:
vic Warn-t kapott , WAREZ WAREZ , win 7 topicban azt mondja ,hogy ő a faxa gyerek mert nemki megvan az rtm és hogy aktiválva van stb....

Rangját visszakapta

csetosz ban-t kapott warez miatt

indok:

X E [15] csetosz: sziasztok
X E [15] csetosz: tud valaki segiteni?
X E [16] csetosz: most töltöttem le a játékot, de nincs hozzá kód
X E [16] csetosz: és crack

dezodor":12do5gn5 mondta:
csetosz ban-t kapott warez miatt

indok:

X E [15] csetosz: sziasztok
X E [15] csetosz: tud valaki segiteni?
X E [16] csetosz: most töltöttem le a játékot, de nincs hozzá kód
X E [16] csetosz: és crack

úgylátom némely emberekenk gondot okoz az olvasás , megérdemelte :evil:

the.guide warn 2 hétre warez miatt

tudom csúnya dolog volt de a hiány nagy úr :D letöltöttem a cop azon verzióját melyhez szükséges a cs és egy yasu nevű program 3 . alkalommal amikor haza értem cd read errort írt, de hogy őszinte legyek nem is bánom , ennyi izelítő elég volt , és nagyon tetszett, akit érdekel aznézzen utánna honnan lehet letölteni, de ha már letöltötte , illik majd megvenni az eredetit, én 1000 % hogy megfogom, mert megérdemlik azt a jelképes összeget egy ilyen nagyszerű játékért...(Y)

panzerdivision warn 2 hétre .

többszöri felszólítás után sem tudja használni az off jelölést , a másik hogy egszerűen egy **** fej . De biztos tanuli fog az esetből és megjavul .

the.guide & panzerdivision rang vissza adva

én úgy számoltam , hogy az idő letelt , aztán rájöttem , hogy mégsem , viszont , azóta nem láttam fent a fórumon , szóval mindeggy .

Methsen kihajítva, warez.

X E [15] Methsen: üdv! valaki megtudná mondani nekem a SERIAL NUMBER-t? (h tudjak játszani ) THX
X E [15] Methsen: vagy a crack letöltési utvonalát....
X E [15] Methsen: vagy a crack letöltési utvonalát....
X E [15] Barin: éééésss köszöntsüüüük úúúúj taguuunkaaat... *dobpergetés* Methseeeeen-t :DDDDDDDDD
X E [16] Methsen: PLEASE fontos lenne!
X E [16] Methsen: hy!
X E [16] Methsen: hello! te nem tod a SERIAL NUMBER-t? A COP-nak?
X E [16] VinoBob: biony a crack csúnya dolog : http://www.youtube.com/watch?v=agT2GVNQjao :D
X E [16] Methsen: somebody please help me!
X E [16] Methsen: :D hát az , de a stalker nem fut magától :P
X E [16] Methsen: hát ha nem crack, akkor serial...:P
X E [16] Scarecrow: meg jelent már a call of pripyat is?
X E [16] Csiga07: Majd ha megjelent,megveheted és megtudod a serial numbert! :)
X E [16] Scarecrow: nekem eredeti az öszes rész ne nézzél sohernek
X E [16] Methsen: hát ha nem crack, akkor serial...:P
X E [16] Methsen: nekem is megvan az elöző 2....
X E [16] Methsen: de ez csak 2010-ben jön ki itt, máshol már kint van...
X E [16] Methsen: pl: ukrajna

gáborr bant kapott:

Jim67":16oz7tmp mondta:
gáborr":16oz7tmp mondta:
ez nem jo ujra kelet miata rakni a játékot:( meg törölte a mentéseimet plusz miko ujrakeztem a játékot megsemocant az ágynál valami más? :roll:

és egyébként eredti játékkal tolod , mer a torrentes verzió néha érdekes dolgokat produkál :wink

gáborr":16oz7tmp mondta:
torrentes de a játék akik leszeték tökéletesen megy nekemis csak a teherképeség nemtecik:D

StotheG ban-t kapott

warez

http://stalker.hardwired.hu/forum/viewt ... 1411#71411

(a linkben a gamecopyworld-re vezetett áttírtam ) , de olyan szerencsételenek az emberek , igen pripyatba a legelső crack-el nem lehet áttmenni , kell új....

(dinamikus az ip-je szal tiltani nem tudtam , csak a felhasználó nevet )

Vissza
Top Alul