Márka topic

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
A

Anonymous

Ide lehet írni kinek mi a kedvenc márkája, mijen márkájú autója van/milyen márkájú autókat szeret.
Kinek mi a véleménye egyes márkákról.

Autó: Maybach
Ruha: Adidas, Lot29, Karl Kani, Makaveli, Eckö Unltd, Ambigous, Akademiks

Nissan, Nokia," Nike(ez vicc)", adidas,{franc vigye nem lehet kommenteket irni ha az embert molesztaljak fuuu} Honda, Pirelli, AMD, nVidia, ez 10 perc volt mire bepotyogtem egy ujjal

UMF,Specialized,Adidas,Bizo,DVS,PumpCity,Intel,IBM,nVidia,babetta,télifagyi,Caviar (Vinyó), SkullCandy,TI,NI,AD, stb.

nike,fila,guess,creative,microsoft.....

KönigsTiger":832725gc mondta:
egy szo mint szaz a legjobb marka az csakis a Trabant. mindent kibirt es mindig mukodott :D :D :D
Ha beragadtál vele a sárba, hát fogtad magad, és kivetted onnan :lol:

MOSKVIC a KIRALY, Orosz testvereink gyartyak vagy gyartottak, jofajta alakja van es vagy 20 evet solgal :D :D

noveremnek zsigulija van(igaz mar csak a garazsba mert elrohadt(nem rozsdasodott, ROHADT) az elso felfuggesztes de amig azt nem vettek eszre addig 120ra kilehetett huzni a palyan. egyebkent iden 36 eves a kis zsiguli :D :D :D :D :D oan szep meregzold szine van

36 év az nem semmi vazze. az mar igazi oldtimer ha minden resze eredeti, befektetni egy kis zs-t, és sok zs-t adnak erte a gyüjtők, 2008 ban egy masodik vilaghaborus orosz biccet adtam el sokert.

EZT-150. Nekem van egy ilyenem,felújítva,kisuvickolva,felpolírozva.Most a garázsban áll,várja a tavaszt.Velem együtt...remélem nem soká.....
Imádom.Nem megy gyorsan,biztosan nevetségesnek tűnök vele,de nekem erre telik.Sehol eddig ott nem hagyott,hűséges társ.Tényleg.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul