Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nissan, Nokia," Nike(ez vicc)", adidas,{franc vigye nem lehet kommenteket irni ha az embert molesztaljak fuuu} Honda, Pirelli, AMD, nVidia, ez 10 perc volt mire bepotyogtem egy ujjal
noveremnek zsigulija van(igaz mar csak a garazsba mert elrohadt(nem rozsdasodott, ROHADT) az elso felfuggesztes de amig azt nem vettek eszre addig 120ra kilehetett huzni a palyan. egyebkent iden 36 eves a kis zsiguli oan szep meregzold szine van
36 év az nem semmi vazze. az mar igazi oldtimer ha minden resze eredeti, befektetni egy kis zs-t, és sok zs-t adnak erte a gyüjtők, 2008 ban egy masodik vilaghaborus orosz biccet adtam el sokert.
EZT-150. Nekem van egy ilyenem,felújítva,kisuvickolva,felpolírozva.Most a garázsban áll,várja a tavaszt.Velem együtt...remélem nem soká.....
Imádom.Nem megy gyorsan,biztosan nevetségesnek tűnök vele,de nekem erre telik.Sehol eddig ott nem hagyott,hűséges társ.Tényleg.