nah igen, én ezt már nem most tudom, a trianoni szerződés már lejárt egy kis ideje de senki a F *** át nem mozditotta hogy, a szerződés lejártával viszaadja amit kölcsön kapott... eddig csak azt nem értem, hogy lesznek képessek ezt az egészet visszacsinálni, mikor mindenkinek kell az a kis föld ami (inkább amit ellopott). még ha fegyverrel is, ebből világháború van, a régi darabok visszacsatolása nem lehet zökkenőmentes, mert országok fognak eltünni... esély sincs rá hogy ez igy legyen, de ha valak szeretne végre haza kerülni akkor én szeretnék...
A szerbeknek büdös magyarok vagyunk, és a népszavazás alkalmával be lett bizonyitva hogy nem ti, magyarországnak nem kellenek magyar fiai és leányai... az a népszavazás örökre beirta magát a határon túliak emlékezetében és nem mint pirosbetűs ünnep hanem mint az a nap amikor az anya eldobja a gyermekét....
Sajnálom nagyon elfogult vagyok, de ez a véleményem, ez egy ilyen topik, nem az első olyan eset amikor olyat irok ide amiért bannolhatnátok, de remélem hogy szóltok előtte...