Magyarítás

Akarod, hogy elkezdjük most fordítani a CoP-ot magyarra?

• igen!

Szavazat: 0 0.0%
  • ráér megjelenés után

• nem

• Összes szavazó
    0
Remek hír, most már csak jelenne meg mihamarabb.

2? fi csoportos van kész. vagy akik itt összegyűltek hogy csinálnak egy amatőrt azok is megcsinálták? mind1 nightvisonék is befejezik. Nem értem mi a tragédia. XD

Megjelent a magyarítás v2.00, a szöveg a hivatalos angol alapján újrafordítva és a feliratozó modot is alaposan átalakítottuk. Ez már elvileg minden játékváltozattal megy (ha valamivel mégsem, tessék idesikítani). Van benne egy új sztalker-novella is Mr. Fusion-től. Letölthető a szokásos helyről: http://stalker.kincsvadasz.hu/

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

És arról lehet már tudni valamit, hogy más mod-okkal együtt működik-e, vagy nem-e. E?

Amúgy valami gáz van a kincsvadasz.hu-val? Merthogy nem akarja megnyitni itten nekem az IE...

Bocsánat!
De a kérdés továbbra is kérdés, főleg a SMRTER-modhoz kapcsolódva. Most fogom újrakezdeni a játékot, és szeretném megbolondítani egy kicsit, de lehetőleg magyarul. A SMRTER-totyikban azt írtá(to)k, hogy a a SCOPHU-v2.00 magyarítással (amit az imént siekrült lehúznom a kincsvadászról) műxik a dolog.
Így már csak arra vagyok kíváncsi, hogy melyiket kell előbb feltenni, a magyarítást, vagy a smrter-t?

Előbb a modot,utána a magyarítást.Nekem így működik.Természetesen az alapjátéktól eltérő dolgok nem lesznek lefordítva,eredeti nyelven fognak megjelenni.

Két mod nem fér meg egy Pripjatyban... :) Ez állandó probléma a Stalker-modokkal, ha kettőt (vagy többet) akar az ember használni, össze kell békíteni őket. Általában az okozza a bajt, hogy ugyanazokat a fájlokat módosítják, ilyenkor mindkét mod módosításait bele kell komponálni az érintett fájlokba (ráadásul ez nem is mindig lehetséges).

Feliratozás nélküli játékra tettem egy javaslatot a SMRTER Pripyat topikjában, elvileg akkor nincs minek összeveszni, a mod plusz holmijai vagy eredeti nyelven jelennek meg (ha beledrótozta a szerző) vagy az azonosítójuk íródik ki (mert nincs hozzá fordítás a szövegkészletben).

Vissza
Top Alul