Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
pany az egyik vezetője az MP-seknek. (magyarítások portál). A hírt 2 napja néztem meg pont én is. A másik ha az lenne a cél hogy magarul jelenne meg, még szerintem akkor se jelenne meg úgy. A dirt2 magyarul SZINKRONOSAN jelent volna meg. De mivelelcsússztak a határidővel azt mondták hogy nem érné megkihozni magyarul.
3. eddig hazai disztributor miatt , megkockázatotm , hogy itthon nem is jelenik meg időban hanem még egy kis késéssel , a shoc-ot azért lehet most megvenni , merta thq-nak van elfekvő készlete , de aki forgalmazta ezeke szerint az is csődbement ...
Várom a magyarítást. De remélem nem olyan lesz mint a Clear Sky-é az szerintem már elvesztette Ukrános megjelenését az akcentus mentes, folyamatos magyar szinkron miatt. De azért hogy senkit ne bosszantson: Szerintem a Clear Sky magyarítás megérdemel 8 pontot. De csak mert vették a fáradtságot.
Kiadtuk a (nem guglis) magyarítást, feliratozással. Ha NightVisonék is befejezik, akkor tök jó lesz, még választani is lehet majd, mint a SoC-nál. Most úgy néz ki, hivatalos magyar kiadás nem lesz.
Megalol :lol: :
"A honosításban található szöveg csupán tájékoztató jellegű
Nyomokban pontos fordítást tartalmazhat!"
A beszélő nevek és az exoskeleton remélem magyarítva vannak... :blowup: :wink: