Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Jah én is angolul fogom tolni. Jó a magyarosítás annak, aki annyira nem beszél angolt, de sokat lehet a játékokból felszedni (úgy értem angol nyelvet).
Meg elég bonyolult is megérteni, hogy miről is szól a játék valójában, ha nem beszél az ember angolul, szóval GO skacZ fordítsatok serényen!!
Hjaj, de jó lenne hamar egy magyarosítás . Alig értek valamit az egészből így baromi nehéz... főleg amikor van 4 válaszadási lehetőség beszélgetésben :? .
Hjaj, de jó lenne hamar egy magyarosítás . Alig értek valamit az egészből így baromi nehéz... főleg amikor van 4 válaszadási lehetőség beszélgetésben :? .
Akkor egy kis gyorstalpaló:
"I need a job" - munka kéne (missziót ad)
"I'll try" - igenlő válasz (igen, megpróbálom)
"Not at the moment" - kösz most nem.
"I'm interested in other things more at the moment" - van jobb dolgom is mint a hülyeségeidet hallgatni...
"I want to know something" - kérdezni szeretnék, információra van szükségem
"See you" - elksözönés (kilép a beszélgetésből)
Ahogy emléxem ezek a leggyakoribb választási lehetőségek. Ha valami kimaradt tessék szólni!
Jam .. Mikor Sidrovich aszongya öld meg az egyik fazont aki az ő neve alatt trédel és köcsögül 2. kézből adja a cuccokat , akko' mi van ? Gyakorlatilag elteszed láb alól az egyik addig neutral embert
BtW : jó a szövegfilter -> kö.csögül helyett kerámiai edényül
a barkeeperrel taliztam nemrég, igy még elég sok van hátra de ha eljutok oda, akkor meglesz ha valaki meg nem irja előtte.
HL2 végén is hatalmas szövegek voltak, emlékszem, gondolom ez is elég ot van.