Magyar felsőoktatás II [aktiv]

jaja etr. jojaz csak vicces. pl most olyat tol már 2. féléve, hogy olyan tárgyat tudok felvenni, aminek nem teljesítettem még az előkövetelményét :) és teljességvizsgálat után sem ír ki semmit, sőt le is zárhatom, akkor se ír ki semmit. idén is így csináltam 1 tárggyal és meglett.

a neptun ezerszer gagyibb, de legalábbis van rá egy csapat hogy karbantartsa, de meg se látszik
a legszebb hogy egy tárgy előkövetelményét úgy kell vhonnan kibogarászni mert a neptunisten nemtudja kiírni és egyéb hasonló kaliberű problémák amik megnehezítik az életet ...

Nálunk is lusta a TO, nem csinálnak semmit (az órarend miatt is őka hibásak).
Nepun meg szerintem jó, csak a tanárok nem értik/nem tudják kezelni, ennek megfelelően nem kerül fel rá minden infó, így semmit sem ér...

Abból volt a botrány, hogy valaki kiírta nagy betűkkel a TO-s üzenőfalra, hogy KO TO (ekkor már lincshangulat volt az órarend miatt) :)

peak.fs":s0zmv6u1 mondta:
a neptun ezerszer gagyibb, de legalábbis van rá egy csapat hogy karbantartsa, de meg se látszik
a legszebb hogy egy tárgy előkövetelményét úgy kell vhonnan kibogarászni mert a neptunisten nemtudja kiírni és egyéb hasonló kaliberű problémák amik megnehezítik az életet ...
Információim szerint a 2008/2009-es tanév őszi félévétől kezdődően a Neptun újabb verziója fogja a tisztelt hallgatókat az őrületbe kergetni.

ez igazán nagyszerű hír ;)
amúgy azt nem értem hogy van egy egész csapat a neptunra a karon de azok semmit nem csinálnak vagy mi?

Nálunk egyetlen ember egyetlen kis szobában egyetlen 15 colos CRT monitorral jelenti a Neptun rendszert :) (őt hívják Neptun Zolinak, ha kell valami, azt csak nála lehet elintézni)

Mától van nálunk a Neptunon tárgyfelvétel. Mondhatom ragyogó, hogy egy rakat tárgyat azért nem tudunk fölvenni, mert némely tisztelt egyetemi oktatók b*sztak beírni a jegyet a rendszerbe. Jó, jó, volt már ilyen nem egyszer, a böki csak az, hogy hétfőn kőkeményen zárul a tárgyfelvétel! A másik hatalmas öröm, hogy volt olyan félévünk, ahol a szabadon választható tárgyakkal együtt volt a félév 26 kredites, de lesz olyan félév is, ami csak a kötelező tárgyakból kiadja az 50 kreditet! Imádnivaló! Így kell ezt csinálni kérem! A mostani félév is 42 kredites pusztán a kötelezőkből... Agyon fogjuk vizsgázni majd magunkat, és az a baj, hogy nem piskóta tárgyaink lesznek ám! Statisztikai döntéstámogatás, orvosi terápiás (gyógyszertan) informatika, mesterséges intelligencia, biometria... Brrr! A hideg kiráz tőle! Az MI még érdekelne is, de van egy sejtésem, hogy milyen durva dolgokba bele fogunk mászni, és ha az a tanár tartja majd, akire én gondolok, akkor hujjujjujj! Lesz ám nemulass! nem1

Köszi szépen! Bizony elkél most a szerencse, holnap elég rázós vizsgám lesz, kicsit már bánom, hogy bevállaltam egy javítóvizsgát, valszeg ugyanúgy meg fognak majd szivatni, és lehet hogy még rontani is fogok... Mért nem volt elég nekem a 3-as járványtanból? :| Hajjajj...

a remény hal meg valahanyadjára... :roll: menni fog Neked a vizsga, érzem :roll: nekem mind a 10 +van már :roll:

A mai nap után már nekem is csak egy javítás van hátra, de az 4-esről indul, szóval nagy baj nem lehet...

nekem is voltak hasonlók..nem könnyű ügy....bár ki mit szeret..én szerettem :roll: no persze nem minden urat a tanayagban, mert vannak olyan elvont alakok, hogy csak na... :|

Milyen órát találtam: "lehetséges világok". Erre kíváncsi vagyok taps1

Vissza
Top Alul