és az hun van?
szerk:na megtaláltam hogy jutok a vörös erdő másik részére... megtaláltam Jagert és Noét Meg van Jager öld meg a speciál kontrollert... utána hogyan tovább? Noénak kell beszerezni a Számszeríjat?
vélemény: A mód még abszolute nincs kész!
aki mégis azt mondja rá hogy kész vagy gyenge elméjű vagy szellemi fogyatékos...
oka: úgy érzem magma a játék játszása alatt mint 1 teszter... bugok bugok bugok, a főküldetés követhetetlen... az eredeti stalker storiba se tudok belépni... annyi előnye van a dolgoknak hogy szabad stalkerként tengetem életemet.
Ami zavar az összképben az az amit vinó is mondott: üresek a térképek. nincs rajtuk semmi élet... a mutáns ai gyökér még a régi idők taktikáját eleveníti fel(belekötsz moba erre fél térkép rád rohan megoldása felmászol egy magas tereptárgyra... és a mobok hagyják magukat lemészárolni...)
ezen is illene csiszolni.
aztán lehetne raidoló NPCket tenni bele alkalmazni lehetne a cop vagy a clear sky koncepcióit...
lehetne OL módon megoldani a random raidokat...
valamint jó lenne ha kicsit pörgősebb lenne a dolog... mert ebben annyi van hogy egyedül csak én fightolok és avval akivel akarok... de senki más nem harcol senkivel... ez annyira gáz... A monolit lógatja a tökeit ugyan így a freedom és a duty is...
aztán: ami a legfontosabb az univerzumban főleg ha minden hájjal megkent stalkerek vagyunk roskadozó csomagokkal... a kereskedő akiknél lehet venni a vodkától az exoskeletonig mindent! körbe jártam vagy 1 tucat pályát, de 3al találkoztam és azok is silány felszerelést árultak... ez olyan gázos...
És az utolsó és legfontosabb a nyelv... Szerintem még sz oroszoknak sem könnyen emészthető a fő történet, nemhogy más országok stalkereiknek. Fordítást, ah már angol akkor úgy adják hozzá hogy ha nem is 100%os legalább 99,99%os legyen! Mivel kizárom annak az esélyét hogy magyarra fordítanák, bár itt lakunk a szomszédban, legalább az angol fordítás legyen minőségi és teljes...
összességiben nem rossz alapozás, jó egy mód alapozásának, de végleges módnak egy rakás füstölgő barna...