Lost World - Requital

nincs, most raktam újra a játékot... most már jobb... már nem szaggat annyira dull dinamicon se meg van már a 30-40FPS... valami lekorlátozta pedig az előző mód is gamedatás volt... :S
na mind 1
első benyomások... nehéz és felettébb zavaró a lőszer és kötszer hiány... valamint hogy még mindig nincs detektorom:S továbbá... HOL A FŐ szál? :D vagy tényleg nincs főszála vagy én vagyok lüke hozzá...
osztán volna itt még egy olyan hogy van-e másutt kereskedő/küldetés adó a kommunista szidorovicson kívül, neki megcsináltam egy fickótól való táska el hozatalt és a night star relikvia elhozását... ezután nem adott több qvestet... megcsináltam a tudósnak a vizes küldit ami a night staros épület mögött tócsából kell szerezni... utána az se adott több küldit(na az a tudós egy igazi Pszichopata... megkérdezem mit gondol a monolitról megnyomtam az alsót erre fogta a pisztolyát és lelőtt... megkérdeztem mit gondol a zónáról... megint monológ mondom hogy nem érdekel vagy hülyeség erre megint lelő... hát anyád...) aztán még valami... miután leadtam a két küldit szidónak azután valakihez aki a hegy oldalon van el kell mennem, de mire felértem a fickó halott volt egy Vérszívó társaságában és további még élő patkányokkal akik a mellette lévőt ölték amíg közelükbe nem értem és rögtön rám szálltak... na mind 1 lényeg a lényeg hogy átkutattam a fickót elvettem a pdaját, de nem tudtam vele mit kezdeni mert nem tűnt el a pda térképemről a jel és nem adott további utasítást szal nem tudom mi van most?
jah igen a másik fickó még élt vele beszéltem regélt valamint black stalkerekről és egyébről, de semmi értelmeset nem tudtam meg szal mit kő most csinálni?

ott be kell menni robbanószerért a barlangba, ott van a végén valahol, elég sok a mutáns én becsaptam az AI- és megvértam amig fennakadnak a bezárt ajtón és a rácson keresztül agyonlőttem őket. A küldetés elején választhatsz, hogy veled menjen e a tag vagy se. Én magammal hívtam, mert kevés volt a lőszerem, vigyázni kellett rá mert még a rácson kerestül is átmart egy-két snork és ha meghal akkor mukk a küldinek.

Full fekete cuccban van a tag, nálam még élt, de ha nálad halott volt, akkor hogy vetted felé tőle a küldetést ? :| ?

nem tom nekem oda mutat egy olyan jelet mint amikor kés egy misszió és vissza kell menni pl a kereskedőhöz.. kiír valami cirilül, de nem értek oroszul, mire felértem a fickó hulla volt...

szerk: jó ég... ki scriptelte a mutáns Ai-t? igazi gyökér lehetett...
beléptem arra szemétdombra ami a kezdő után van erre megyek 20 lépést az úton és minden retkes mutáns össze verődik csordába és lerohan... den m 5-6 mint a többi gémbe... 15-20 ha nem több mutáns... olyan 400 5.45öst lőttem el már a pálya első felén...
aztán... átvergődtem Jupiterbe...lementem az alap cop szerint a szolgálatosok raktárházához...
2 dlog fogadott: 4-5 vérszívó... 1x halál... és 8-10 zombi... megint halál... harmadjára sikerült lekaszálnom mindet de kifogytam a lőszerből, lent azonban találtam egy M16ost RPG-t és RPK-t és némi lőszert... nem messze attól a helytől a kőfejtőgépen ahogy az egyik strelok rejtekhely van ott egy PKM és egy rakás eü csomag van... kb 500 lőszerrel... vagyis halál lenne ha nem lenne legalább erős:D ezzel ellenben azonban nem találtam kereskedőt aki árusít hozzá lőszert így marad az ak...

Kettő kérdés...

1. Hol tudom összeszedni a számszeríjat amit ígértem egy stalkernek a red forestban?
2. Joker leküld egy barlangba, de sehogy sem találok ki? Bármi ötlet?

Én nem tudom talán a GSC fórumon érdeklődj, szerintem itt Te vagy a legelőrébb a játékban.

és az hun van?
szerk:na megtaláltam hogy jutok a vörös erdő másik részére... megtaláltam Jagert és Noét Meg van Jager öld meg a speciál kontrollert... utána hogyan tovább? Noénak kell beszerezni a Számszeríjat?

vélemény: A mód még abszolute nincs kész!
aki mégis azt mondja rá hogy kész vagy gyenge elméjű vagy szellemi fogyatékos...
oka: úgy érzem magma a játék játszása alatt mint 1 teszter... bugok bugok bugok, a főküldetés követhetetlen... az eredeti stalker storiba se tudok belépni... annyi előnye van a dolgoknak hogy szabad stalkerként tengetem életemet.
Ami zavar az összképben az az amit vinó is mondott: üresek a térképek. nincs rajtuk semmi élet... a mutáns ai gyökér még a régi idők taktikáját eleveníti fel(belekötsz moba erre fél térkép rád rohan megoldása felmászol egy magas tereptárgyra... és a mobok hagyják magukat lemészárolni...)
ezen is illene csiszolni.
aztán lehetne raidoló NPCket tenni bele alkalmazni lehetne a cop vagy a clear sky koncepcióit...
lehetne OL módon megoldani a random raidokat...
valamint jó lenne ha kicsit pörgősebb lenne a dolog... mert ebben annyi van hogy egyedül csak én fightolok és avval akivel akarok... de senki más nem harcol senkivel... ez annyira gáz... A monolit lógatja a tökeit ugyan így a freedom és a duty is...
aztán: ami a legfontosabb az univerzumban főleg ha minden hájjal megkent stalkerek vagyunk roskadozó csomagokkal... a kereskedő akiknél lehet venni a vodkától az exoskeletonig mindent! körbe jártam vagy 1 tucat pályát, de 3al találkoztam és azok is silány felszerelést árultak... ez olyan gázos...
És az utolsó és legfontosabb a nyelv... Szerintem még sz oroszoknak sem könnyen emészthető a fő történet, nemhogy más országok stalkereiknek. Fordítást, ah már angol akkor úgy adják hozzá hogy ha nem is 100%os legalább 99,99%os legyen! Mivel kizárom annak az esélyét hogy magyarra fordítanák, bár itt lakunk a szomszédban, legalább az angol fordítás legyen minőségi és teljes...

összességiben nem rossz alapozás, jó egy mód alapozásának, de végleges módnak egy rakás füstölgő barna...

Újfent elakadtam. Már majdnem befejeztem a modot, de nem sikerül a kórházon átjutnom. Ugye mikor bemegyek gyakorlatilag tök üres, és nem tudok feljutni a korlátra.
jöhet bármilyen ötlet vagy tapasztalat hogy tovább tudjak haladni...

Nagyjából befejeztem a modot. Írtam is hozzá egy végigjátszást, de nem sikerült teljesen befejeznem. Odaadtam egy ismerősömnek tesztelni elég régen, de nem nagyon törődik vele. Ha van valakinek kedve tesztelni és javítgatni szívesen megosztom.

Tudja valaki hogy a Lost World 3 ennek a modnak a fejlesztett, javított változata vagy egy új mod?

Vissza
Top Alul