Na,kérem. Ez a mod egy rakás ürülék. Kezdeném: 1) A nyelvezete ,hát igen érdekes...nem tudom , sok a fordítatlan orosz szó, szókapcsolat,mondatpanel .
2) El kell indulni egy tár lőszerrel,ami lóalkatrészre sem elég.
3) A leggyengébb mutánsba is pont ennyi acélmagvast kell pumpázni,hogy megpusztuljon,de soha nem egy jön,hanem min. 3-4, a disznókondáról már nem is beszélve. Valójában egy lövés leterítené őket,mert kettészakadnának az istenadták a becsapódástól,de it neeeeem. Itten kérem meg se kottyanik nékik,és vígan ugrándoznak,támadnak,hörögnek.
4) Nincs fokozatosság,egyből a legkeményebb kreatúrák támadnak. Már az első pályán kivégeztem nagynehezen egy darab vérszívót,ezzel az összes lőszeremnek annyi.
5) Pénz nuku,na meg egyébként is kitől vehetnék bármit,kereskedőt egyáltalán nem láttam sehol.
6) Eljutottam a második pályára egy Niva-val, de az út egy szeméttelep féleségnél véget is ért, a kocsimnak is,meg nekem is.
Volt ottan valamiféle koszos szemétdomb,meg néhány szerencsétlen ágrólszakadt stalker,akiket velem együtt a rémes disznajak kivégeztek,oszt jóidő!
7) Nincs egyértelműen iránymutatás,merre kellene menni,csak utalások,homályos mondatok...
Na,szóval itt nálam le is szerepelt a mod,ez ugyanis nem játék,hanem AVGN honlapjára kívánkozó tömény szenvedés!
Törlöm is le a nyálkásba!
Ennyi!