LOST (2004)

Egyébként nem akarlak elkeseríteni, én tegnap voltam és nagyon ratyi... Egyrészt alig vannak cuccok, másrészt minden másolat... azok közül semmi sem szerepelt a sorozatban, minden vadonatúj és utángyártott... Az egyetlen dolog, ami érdekes volt, az egy egészfalas 6. évados promókép...

Tetszett a kiállítás. A terem másik oldalába igazán elfért volna még néhány vitrin (Locke kése meg az iránytűje, vagy mondjuk a bunkerből a visszaszámláló doboz :D ). Viszont Sawyer szemüvege teljesen máshogy nézett ki, az biztos hogy nem a filmben látható volt. Azért egy piros pont jár az AXN-nek. eljen

Szerk.:
Úgy látom közben te is írtál :) . A szűzanyás szobrok biztos nem voltak újak :D .

Tibi ott semmi sem volt igazi :) Azok közül a tárgyak közül semmi sem szerepelt a sorozatban (mellesleg szerintem a szobrok is vadonatosak voltak). Még szerencse, hogy nem kértek belépőt...

Szerintem túlzás, hogy semmi sem szerepelt benne, de mindegy.

Közben megnéztem a E13-at is, hát tényleg csak rohangál meg úszkál benne mindenki össze-vissza :D . El sem bírom képzelni, hogy mi lesz a vége. (Cikkeket már nem is olvasok más oldalakon, nehogy valami spoiler legyen benne <:D> ).

Monjd 1 tárgyat ami nem zsír új volt ott... Kedcencem Ben útlevelei voltak (azokat kb akkor nyomtatták) meg a SYSTEM FAILURE ünezetek, amik még csak nem is hasonlítottak a mellette (képen) látható eredetiekre...

Kate repülõje, a nyulas könyv, Sawyer levelének a borítéka vagy a képregény (mondjuk azt hülyeség volt kirakni mert az eredeti elégett az elsõ évadban).

Az útlevélrõl honnan láttad hogy frissen volt nyomtatva?

Igen, az útlevélen látszik, hogy friss és nem eredeti, a vízjelek sincsenek dombornyomva benne...
Kate repülője sem látott szerintem homokot, sawer levelét meg a borítokét a sorozatban is vagy 3 féle különböző színű papíron/variációban láttuk, és ami pláne nevetséges volt, hogy a levél maga szabályos betűtípussal volt nyomtatva... A képregény meg tényleg no comment... Dehát AXN, felhajtás, csomóan megnézték aztán fel sem tűnt nekik...

Te láttad a filmben nemtudomhány pixeles felbontásnál hogy az útlevél eredeti, dombornyomott vízjeles volt?

4x03_Ben_passport.jpg

Mivel alig tűnt fel egy-két részben (azokon kívül valószínűleg egy poros díszletraktárban tároltak egy doboz mélyén jó ideig) szerintem semmi sem indokolja hogy valami agyon használt útlevél legyen. Azt meg nem is vártam el hogy egy forgatási kellék teljesen olyan legyen mint egy eredeti.

A levelet nem vitatom, tényleg gagyin volt kivitelezve (tetszett hogy többször is le volt írva ugyanaz a néhány mondat :D )

Rész megint nincs? 3 hetes szünet???

A kiállításra még csak annyit: ha a tárgyak 99%-a nyílvánvalóan nem szerepelt a sorozatban, akkor roppant logikus, hogy semmit sem hurcoltak át a világ túlsó felén levő forgatási helyszínről... én egy dolorgól sem hiszem el, hogy az eredeti lett volna...

Tényleg ütős volt, na de három főszerepelőt kivonni a forgalomból 5 perc alatt? ááá Mondjuk Sayidért nem kár, a füst úgy is zombit csinált belőle. Widmore-t is ideje lenne már kinyírni. Arra már nagyon kíváncsi vagyok, hogy Alpert és Ben mit terveznek.

Az utolsó rész ha jól tudom két órás lesz.

Reklámok nélkül egészen pontosan 105 perc körül, megtoldották még majdnem fél órával, illetve végeztek vele teljesen, már csak adásba kell mennie.

Sayid-ot nem értem, jó persze a füst őt is megölte volna a tengeralattjárón, de ő újraéledése óta eleve "gonosz" volt, nem a saját döntése alapján állt Locke mellé... Ezért nem értem sem ezt az önfeláldozást, sem Desmond életben hagyását. Illetve ha ez a sötét oldal dolog kamu, akkor a templomban nem tudom, hogy mit karattyoltak anno, illetve hogy a francia nő miről beszélt anno.

Mivel jön a végjáték és a jelöltekből nyílvánvalóan csak egy maradhat, aki Jacob szerepébe lép, a többieknek szükségszerűen halnia kell. (Egy kis fejtegetés: milyen elfogult Jacob az amcsikkal szemben, szinte csak onnan vannak jelöltek :P)

Richard-ra és Ben-re én is kiváncsi vagyok, majd meglássuk.

Azt már tényleg csak egy mérnökkel a hátam mögött jegyzem meg, hogy a tengeralattjárón a robbanáskor bekövetkező nyomás miatt mindenkinek azonnal meg kellett volna halnia... És ehhez egy negyed rúd C4 is elég lett volna, nem hogy 4 egész...

Widmore ténykedését én komolyan nem értettem ebben a részben... Egyrészt először ideküldött egy halálprofi kommandót, most meg ezek a farmernadrágos szerencsétlenek lövöldöznek össze-vissza... másrészt egyszer már állt a kerítés, mi ez a második "vonal" meg ez a kapkodás? Miért akarta a repülőn megölni a jelölteket, ha az a célja, hogy visszaállítsa a sziget egyensúlyát?

Lehet hogy Widmore egyszerűen csak magának akarja tudni a szigetet és kész.

A bombában még az is érdekes volt, hogy a füst hirtelen képes volt egy időzítőt készíteni abból a gagyi kínai órából, nem is tudtam hogy van műszerész végzettsége is :D .

Azért annak nem örülnék ha csak egy ember maradna életben, oké hogy így az ésszerű na de nehogy már.

Szerintem majd jön Ben a nagyszerű tervével és megmondja a tutit :D :D
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sMRA61smgG4&hl=hu_HU&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sMRA61smgG4&hl=hu_HU&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Na Ben-nel csak óvatosan... Két kulcsembert nyírt ki, Locke-ot és Jackob-ot, és most ebből a kettőböl van ugye a gond... Kavarhat még :-D Ahhoz képest, hogy annak idején csak pár epizódra szánták, egész tartüs figura lett (hála a színészi teljesítménynek persze).

A bombás-időztős dolog tényleg érdekes, ezen nem is gondolkodtam...

Widmore szerintem okosabb ennél. Volt a sziget vezetője és pontosan tudja, hogy a sorsba nem szólhat bele. Vannak jelöltek és közülük egy lesz a vezető, ezzel szerintem tudja, hogy nem tud vitatkozni, különben lelövette volna a jelölteket akkor, mikor szinte az összes nála volt.

Igen, ez is érdekes lett volna, de azért ez nagyjából sejthető, Ben mindenkit lebeszél a saját lábáról...

No ez a legutóbbi rész elég furcsára sikeredett... Megválaszolt egy pár kérdést, de nyitva hagyta többek között azt, hogy a fiúk mostohaanyja honnan jött, honnan ered ez a mágikus hatalmuk és hogy mi is az a fényes izé... Elég idegesítő utóíze volt...

Ja, nem ártott volna ha egy kicsit többet beszélgetnek benne. Azért azt nem gondoltam volna hogy Jacob és a Füst testvérek voltak (már nagyon idegesít hogy nincsen egy normális neve :evil: ). Legalább azt tudjuk hogy kiknek a tetemei voltak az első évadban a barlangoknál :) .

Vissza
Top Alul