LOST (2004)

Promó
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/TYMMn__Hmkk&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/TYMMn__Hmkk&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/C56Lgl6DorM&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/C56Lgl6DorM&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object>

Egy rajongó által készített poszter
3763600381_8651d40b16_o.png

Mostmár kezdek belezavarodni

SPOILER:

Felrobbant a bomba, de kilyukadtak 2007-be abba az idõbe miután el lett mozdítva a sziget, 2004-ben meg nem sikerült lezuhanniuk? Gondolom a végére majd összefut a két eseményszál. Sayid megfulladása meg hogy utána magától feltámadt... kíváncsi leszek a magyarázatára.

Namost szerintem ez a dolog, hogy felrobbant a bunker és sikerült elkerülniük a repülő lezuhanását, ez valós, Juliet is tudta valahonnan (gondolom a sziget mutatta neki, mint ahogy anno Desmondot is elvitte egy "mi lett volna, ha" utazásra).

Vagy az van, hogy két valóság jött létre, egy a szigeten, egy meg a "nem zuhantunk le", vagy a szokásos "az univerzum rendbehozza önmagát" és a kinti események/sorsok/emberek így vagy úgy, de meghalnak vagy a szigetre jutnak vissza.

Amúgy egy hiba: a templomban a többiek laknak, akik a fekete füst ellen védekeznek. Ellenben mikor az előző évadban ben vezekelni ment a fekete füsthöz, a templom alá mászott be... Namost akkor "az erőd alatt lakik az ellenség"? Ez elég nagy LOL

Nekem úgy tűnt, hogy ahova bemásztak az csak valami alagútféle és az vezet el a templomhoz, nem? Mert ez esetben már simán megtörténhetett, hogy ott ólálkodott a füst.

hispan":2nu5hnfj mondta:
mint ahogy anno Desmondot is elvitte egy "mi lett volna, ha" utazásra

Erre már nem is emlékszem :? .

A Desmond féle dolog a harmadik évad nyolcadik része.

A füst nem a templom alatt ólálkodott, hanem konkrétan ott "lakott". Mivel Ben hívta, de nem jött el, ezért direkt mentek oda. Ez tehát jelenleg egy hatalmas ellentmondás, amit remélem, hogy feloldanak majd.

Másfelől jelenleg úgy áll, hogy a többieknek két csoportja van, mert van egyrészt a csoport, ami "Locke-al" és Richard-al van, sátrakban laknak és aránylag civilizáltak, másrészt van a templomban lakó csoport, akik meg mintha nem is ugyanazok volnának... Egyelőre ezt sem értem.

A negyedik epizóddal kapcsolatban:
A gyerek a dzsungelben, aki megjelenik kétszer is ,,Locke" előtt az Jacob akart lenni?

A mérleg a barlangban a kövekkel gondolom valami hatalmi egyensúlyt akart jelképezni Jacob és a Füst (kiderülhetne már a neve :D ) között.

A kérdéseidre válaszolva: igen, igen és igen :-)

Nem tudom, szám szerint melyik volt a legutóbbi rész, de ígéretesnek tűnik Widmore és a füst összecsapása... Viszont Sawyernek ez a kijelentése, hogy "majd elmegyünk a tengeralattjáróval"... Mintha azt tudna vezetni :D

8. rész volt utoljára.
Azt én sem tudtam elképzelni, hogy Sawyer hogyan akarja azzal elhagyni a szigetet :) .
Nem tudom, hogy ennek a történetnek hogyan kerekítik ki a végét, pedig már csak 10 rész van hátra.
Sawyer meg kit akar még mindig rendőrként megölni? Ha jól emlékszem, már valakit eltett láb alól, vagy az egy másik történet?

Az egy másik történet... A most bemutatott kitekintések azok a lehetséges sorsok, amikbe Jacob nem avatkozott bele, vagyis ez történt volna az emberekkel, ha Jacob nincs. Mivel ezeket az után mutatják be, hogy Jacob meghalt, lehetséges, hogy Jacob időtlenül létezik. Érdekes.

A 9. rész nagyon jó volt, végre kiderült már hogy miért nem öregszik Alpert bácsi :D .
Viszont volt benne egy hibagyanús jelenet: amikor elérték a Fekete Sziklával a szigetet, éjszaka volt, vihar volt stb., viszont az előző évad valamelyik utolsó részében (amikor Jacob halat fog és a ,,füsttel" beszélget) meg nappal volt és sütött a nap :?
Richard felesége a hajón gondolom már maga a füst volt csak felvette az alakját hogy utána meggyőzhesse őt hogy megölje Jacob-ot. (Vagy csak akkor tud alakot váltani ha a holttest is ott van? Mert eddig úgy történt.)

Tibi: először én is azt hittem, hogy az hiba. De gondolj bele: mikor a napsütésben látnak egy hajót, még áll a szobor, vagyis az a Fekete Szikla érkezése előtt van valamikor. A szobor a Fekete Szikla érkezésekorkor tomboló viharban dől le.

A feleség az a füst volt, ez tuti, a pokolban pedig biztosan nincsenek, mert kis túlzással mindenki ki-be járkál.

A tizedik rész sem volt rossz, bár inkább megint csak malter volt. Hogy Desmondnak mi köze a füsthöz, hogyan fogja legyőzni vagy miért ő a kulcs, arra nagyon kíváncsi lennék... Kicsit csalódtam, hogy vele találkoztam.

A 9. rész után gondolkodtam rajta, hogy kit nem láttunk még régóta, erre most előkerült :D .
Közben elkezdtem nézni az első évadot, mennyi mindenre nem emlékszem már :D .

Vissza
Top Alul