LOST (2004)

Kedves gtc376 és KönigsTiger:
Ha nem vettétek volna észre, a két hozzászólás között több mint két nap telt el. Még jó hogy írtam egy másikat, szerintetek annak mennyi értelme van hogy beleszerkesztem a mondanivalómat egy két nappal azelőtti hozzászólásba :?: :?:

Tibi":1ayos0o7 mondta:
Kedves gtc376 és KönigsTiger:
Ha nem vettétek volna észre, a két hozzászólás között több mint két nap telt el. Még jó hogy írtam egy másikat, szerintetek annak mennyi értelme van hogy beleszerkesztem a mondanivalómat egy két nappal azelőtti hozzászólásba :?: :?:

Akkor az iylen esetekre is ki térhetne a szabályzat legalábbis említést tehetne róla.
Már én is észrevettem hogy az ha sok idő telik el akkor nem baj ha egymás után 2 hsz-t írsz.

Amúgy az istenes dologgal én egyetértek mert jó hogy a parancsaidon alapszik de te írod a parancsot és ha már én csinálok egy szabályzatot akkor én azt a tagoknak csinálnám hogy a userek tartsák azt be akkor nekem nem kötelező főleg hogy tudod is hogy miért is csináltad a bizonyos szabályokat.

Megaztán tiéd az oldal nekik semmi közük nincs ahhoz mit miért csinálsz persze ezt illik akkor nem nyilvánosan folytatni hogy mindenki lássa hogy te diktátorkodsz bár én nem szeretem ha sablonokon alapszanak az ötleteim.
pl sok fórumos szabályal nem értek egyet csak azért mert ez eddig bevált.
Már legyen egyedi az oldal ne tucat típusú.

na de nem offolni akarok.
többet nem is írok úgyse ebbe a topikba remélem elnézitek ezt nekem.

Köszönjük Murder3 a véleményedet és a javaslataidat. Amúgy elgondolkodtál már azon, hogy csinálsz magadnak egy saját szuperegyedi fórumot és ott is maradsz? Mert én már kurvára unom az okoskodásodat.

Remélem mostmár visszatérhetünk az eredeti témához.

bocsi de én nem erre az oldalra értettem nem kellene így megsértődnöd én csakis azt írtam le hogy én ha csinálnék egy iylen oldalt akkor én így csinálnám meg.
Én ilyen egyediség mániákus vagyok. És valószinű ezzel elég egyedül vagyok, de az új dolgok kockázatosak épp ezért jó a már bevált séma :wink:
Nem kötözködni akartam és nem is okoskodtam csak a véleméynem írtam le :!:
ja és ne, javaslatot akartam adni elnézést ha úgy hangzott :P

Amúgy nem mint ha annyira érintene a Lost de ez végülis hány évados összesen?

6 évados lesz, ez most az ötödik.

A szabályzathoz:

M.5. A dupla hozzászólások tiltottak. Dupla hozzászólás az, ha egyazon személy ugyanabban a témába rövid időközzel két vagy több üzenetet hagy (akkor is, ha az adott üzenetek más és más személyeknek szólnak vagy eltérő tartalommal születnek).

Megsértett ezek alapján Tibi bármit is? Nem értem a vitát. Talán spammelt vagy feleslegesen szaporította a HSZ-eit?

KönigsTiger szerintem arra figyelt fel hogy ugye egymás után írt üzit és az dupla hsz-nak számít.
Én eddig is láttam már iyleneket szóval nekem nem tűnt szabályellenesnek.

OFF lezárva.

Harmadik rész? Mik lesznek még itt :D Azt az atombombás dolgot nagyon megcsinálák, csak azon akadtam fent, hogy tizenX katona vigyáz egy ismeretlen szigeten egy fúziós bombára? És a bomba már legyártásának idejében rohad és folyik a szigetelés... mikor ezeket több évtizedre tervezték... Itt egy kicsit túlőttek a célon a rozsdásítással meg korosítással...

Tudod: ez a Sziget. Itt bármi megtörténhet :D .
Nem gondoltam volna, hogy Widmore a Többiek közé tartozott. Akkor mostmár azt is tudjuk, hogy miért ment Alpert Lock-hoz kiskorában..

Azt azért lehetett sejteni, hogy Widmore volt korábban a szigeten, mert részletes utasításokat adott Keamy-nek, ismerte az összes bunker helyét és tudta, hogy bizonyos esetekben a többiek hova mennek vagy nem mennek.

Én korábban is azt tippeltem, hogy ő is a többiek közé tartozott, netán vezető volt, csak Ben kitúrta (egyszer mondta neki Widmore, hogy "elvetted tőlem, ami az enyém").

Most azt az időugrós részt várom, mikor Faraday beáll a Dharmasok közé munkásnak :) Ohh és persze az anyjára is nagyon kíváncsi vagyok, gondolom az az őszes fehér nő lesz az, aki a sziget helyének meghatározásával foglalkozik...

Az a rész volt, mikor Desmondra rárobbant a bunker, és utána a múltban ébredt (elment gyűrűt venni Penny-nek és ez az öreg csaj volt az eladó, aki aztán elmagyarázta Desmondnak, hogy a "Világegyetem helyrehozza a dolgait, bármit is teszünk"). De mondom, a fényképe ott volt annak a csákónak az asztalán is, aki a kolostort vezette, amiben Desmond volt.

Ja a rész, amiben szerepelt: 3x08... (és természetesen pont erről a részről szóló tartalmi ismertetőt sikerült megsemmisítenem hrrhrrhrr)

flashes-desmond.jpg

Ma 5x04 :) Tessék sasolni.

UPDATE: nyamm, igazi szervezkedős rész :D Van benne egy hatalmas találkozás is, de nem akarok spoilerezni. :)

A fogorvosék meg a többi töltelék eltűnt, majd előkerülnek :)

Jin felélesztése kár volt, a francia nő szerencsétlenségét meg én valahogy jobban megcsináltam volna, de mindegy...

Most csütörtök:

<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="400" height="345" id="vidixplayer" align="middle"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="movie" value="http://www.freevlog.hu/player/vplayer.swf?v=@@e498b142179776&autoplay=0&host=www.freevlog.hu" /><param name="wmode" value="transparent" /><param name="menu" value="false" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><embed src="http://www.freevlog.hu/player/vplayer.swf?v=@@e498b142179776&autoplay=0&host=www.freevlog.hu" menu="false" quality="high" bgcolor="#000000" width="400" height="345" name="vidixplayer" align="middle" wmode="transparent" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /></object>

Az tuti az orchidea-állomás területén van, csak az esetleg még nem épült meg, mert időben előbb vannak, így nincs lift, csak lyuk :D

Vissza
Top Alul