LOST (2004)

OMG ez a 11-es rész ESZMÉLETLEN jó volt! Mi lesz itt a szezonzáróban, belegondolni sem merek...

Flashback, flashforward, időutazás, térutazás, mi jön még :?

És ami a legfurább: Mr. Alpert. Hogy nem ember, az biztos, illetve valaha lehetett az, de most nem...

Egyébként nekem eléggé szemet szúrt ez a John-múlt módosító akció... Kb reáltak egy új múltat John-nak, amiben a többiek végig megpróbálták beszervezni, de valahogy sosem sikerült... LOL

Nem tudom, észrevettétek-e, de a történet kicsit úgy volt vezetve, mintha John döntött volna úgy gyerekkorában (a kés választásával), hogy a Dharmanak halnia kell... Persze, időben nincs szinkron, de mivel a stigeten nem pont úgy telik az idő, mint a külvilágban, bármi lehet. (Ilyen alapon persze Alpert is lehet ember :S)

Azt nem értem, hogy minek mentek vissza piszkálni a múltat. Eddig folyton azt mondták, hogy a sors megváltoztathatatlan.

Akkor most Jack apja se halt meg?
Ha a szigeten máshogy telik az idő a külvilághoz képest, akkor lehet, hogy amikor a doki hulláját kisodorta a víz a parta, akkor már sziget-idő szerint meghalt de valójában csak most halt meg? Már megint kezd túl bonyolult lenni az egész...

Amúgy összesen hány évadot terveztek? Remélem nem ez az utolsó :F

@Tibi: a dokival kapcsolatban abszolút jól látod a helyzetet: a szigetlakók előbb tudták, hogy halott, mint ahogy megtörtént. Annyi logikai gond azonban lehet, hogy mi lett volnan, ha Keamy is tudja, hogy mi történt a dokival és csak azért sem öli meg? Perszer erre a fikia azt mondja, hogy szükségszerű, hogy az események a halálához és partramosásához vezessenek, de ugye ezért nem láthatjuk a jövőt, így meg aztán pláne nem.
Jack apja halott. Halott volt Sydney-ben is, több napig egy koporsóban volt... Persze ismered az írókat: ahogy John múltját is átszabják ilyen visszatekintésekkel, úgy lehet, hogy kiderül, hogy Christian is a többieknek dolgozot tés csak lelassították az életfunkcióit, stb...
6 évadot terveznek összesen, ez elég szilárdnak mondható elképzelés és mivel a negyedik évad ennyire jól sikerült, szerintem a nézettség sem ad majd rá okot, hogy rövidítsenek.

@pYura: tökéletesen egyetértek. Pl azzal, hogy John múltjában felléptetnek egyszerre pár other-t, teljesen átszínezik a történetet. Igaz, ha ezeket a jeleneteket a korábbi visszatekintésekben láttuk volna, John szerepe egész más lett volna és nem lett volna kérdés, hogy kiválasztott.

Jacknak mégis köze van a kicsihez, hehe :)
Fura, hogy az emberek szét vannak szóródva és nem világos ki miért hal majd meg és miért menekül meg. Kíváncsian várom a befejezést :))

Egyes hangok szerint az évadzáró tényleg arra fog menni, hogy úgy szortírozzák az embereket, hogy pont az a 6 kerüljön a csónakba, aki kijut.

Sokáig egyébként azt hittem, hogy az évad végére a Widmore-probléma megoldódik és a többiek engednek majd el hat embert (hisz az a hat, aki kijutott, hazudik, valamivel erre rávették őket), de ezek szerint itt másképp lesznek a dolgok...

Jó kis rész(ek) volt(ak) :) . Legalább mostmár tudjuk, hogy ki volt a koporsóban, mi volt az a vacak Keamy karján és egy lehetséges választ arra, hogy Mr. Alpert mitől olyan fiatal évtizedeken keresztül.
Ez a két rész most tényleg szezonzáró volt? Akkor ez az évad csak 14 részből áll? :?

Jó rész volt, de megnyugtatásul emondom, hogy leforgatták a koporsós részt úgy is, hogy Des volt a koporsóban meg úgy is, hogy Sawyer... Szóval ez a Locke dolog elég képlékeny volt. (juteszembe ha Locke van most szintén kinjt a külvilágban, a 3 év alatt neki is el kellett egyszer költöztetnie a szigetet, nem?)

Alpert fiatalságának tutkát honnan is tudjuk?

Amúgy tényleg csak 14 rész és a folytatás csak 2009 februárban... Szóval lesz idő malmozni...

hispan1":22wnwd55 mondta:
Alpert fiatalságának titkát honnan is tudjuk?

Lehet, hogy ő is időutazott és nem hegylakó csak eddig úgy tűnt. (Szóval amikor Ben-nel meg Locke-kal találkozott a múltban akkor az Orchid-ban lévő géppel jutott vissza. Legalábbis jobbat nem tudtam kitalálni, de ettől még lehet hegylakó is.)

Zsupsz eltünt a Sziget :? Ez kicsit erős volt. Véleményem szerint most megyünk át a dolgok erőltetésébe :)

Szerintem meg most mutatják meg azokat a dolgokat, amikről eddig csak beszéltek vagy nem is mondták ki nyíltan (pl az otherek titokzatos felbukkanásai a múltban külsejük megváltozása nélkül, vagy hogy mindenütt ottvannak, stb...). Erre várható volt, hogy sokan azt fogják mondani, ez már sci-fi (az SG legújabb cikke így is kezd), holott a Lost már eddig is az volt (élő halottak, időeltolódás, fekete füst, stb...). Szóval kapaszkodjon mindenki, ennél már csak hajmeresztőbb lesz :D

Yo kérdés, ha benne lenne az őszi műsorrendben, szerintem már reklámoznák... Mindenesetre AXN-en megy már (szinkronosan).

Nálunk az van (alapcsomag) és adnak. Szerintem hívd fel őket, mert most minimális díjemeléssel sorolgatnak át embereket újabb csomagokba, amikben több dolog van.

Vissza
Top Alul