LOST (2004)

Senki ne feledje 24-én jön a 4x09!!! 8) + A letöltés + A felirat. De váárom már :D

Nézte valaki? Hogy bírjátok ki szólás nélkül? :D Baromiyó rész volt :D Lehet, hogy Ben tud időt utazni :D

Jó rész volt. Miért gondolod, hogy Ben tud időt utazni?

Elég hangsúlyosan érdeklődött a dátum felől a recepciós kiscsajnál meg hát valljuk be őszintén: fagyos tekintettel a szaharában ébredni egy nagykabátban...Elvégre találtak már dharma nyakörves jegesmedve-csontokat is Tunéziában...

Azon lepődtem meg, hogy a kapitány és csapata egyszer csak ott termettek a szigeten... akkor most mi lehet Sayid-al és Desmond-al? Azt hittem Ben meg nem hagyja, hogy megöljék a lányát.

A szörny (vagy nem is tudom minek nevezzem <:D> ) miért nem támadta meg Ben-t Locke-ot meg a többieket? Pedig lett volna ideje rájuk is. Amúgy azt Ben csalogatta elő amikor eltűnt a fal mögötti helyiségben?

A kapitány csapata már korábban elindult a szigetre, asszem Sayid vagy Des kérdezte is egyszer, hogy hol a helikopter, mire füllentettek valamit.

A szörnyet Ben hívta elő de hogy hogyan meg hogy őket miért nem támadta meg, nem tudom. Mindenesetre elvileg Keamy túlélte, mert az arca szerepel a köv. rész előzetesében.

Bezony, és a legizgalmasabb dolgok Kate megvillanó combjai voltak... Elég vacak rész volt, de legalább kiderül, hogy a füst nem ölt meg senkit, összesen 1 embert sebesített meg komolyabban... Ez is no comment...

Hát igen... Már csak azért is kiábrándító a dolog, mert Ben igen dühös lehetett a lánya halála miatt és a "szabályok megszegéséről" beszélt, szóval az ember véres bosszút várna. Jóllehet a füstöt elvileg nem ő irányítja, ez igaz...

Bent miért nem mutatták ebben a részben?
Ki a 6. túlélő? (Jack, Kate, Hurley, Sayid, Sun, ?)

Uh tényleg...

Hát biztosan kieszelt valamit... lehet nem figyeltem eléggé, de honnan tudjuk kit és kit nem ölt meg a füst? Ben lánya halott-e?

Vissza
Top Alul