LOST (2004)

Na? Ki akarja nyomogatni a gombokat a következő rész megjelenéséig? :D :D :D

<embed allowScriptAccess="never" enableJavaScript="false" src="http://www.lost4815162342.com/flash/countdown.swf" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="320" height="168">

valaki próbálta már a játékot azt mondják elég rövid de ahhoz képest jó

Ööö hogy történhet meg véletlenül? :D
Vagy úgy érted, hogy a sztrájk hatása, hogy akartak adni egy ütős cliffhangert?! Szerintem csak ez lehet az oka, mert elvileg úgy van tervezve az évad, hogy nem lett volna szünet.

Nekem a Meet Kevin Johnson rész annyira nem jött be, egy kicsit sok volt benne Kevin szereplése. Szerintem az eddigi évad (és szerintem egyben a sorozat) legjobb része a 4x05 a Constant volt. Az odab.szott :oops:

Ez a nyolcadik rész tényleg szezonzáról lett volna a sztrájk miatt, látszott is rajta, jó volt.

A játékról annyit, hogy baromi kevés IQ szükséges hozzá, kb a FIND815, csak 3 GB-os formában. Grafika sem olyan ütős, irányítás borzalmas.

Nem kell hozzá 6 évesnek lenni. van kb 40 túlélő de mindig csak 3-an ülnek a parton, nagy kunszt kitalálni, kihez kell odamenni infóért. Aztán mindegy, hogyan halad a párbeszéd, úgyis megkapod az objectivet. Kereskedelem röhelyes, végtelen sok kókuszdió van a parton mindig, felszeded, mindent megkapsz érte... No comment. Mellesleg TPS.

Tibi: igen, a sztrájk miatt van, egy hónap, de örülhetünk, hogy egyáltalán lesznek még plusz részek. Most képzeld el, hogy őszig megint semmi. Annál azért ez jobb.

hispan1":8j1cq6y4 mondta:
Nem kell hozzá 6 évesnek lenni. van kb 40 túlélő de mindig csak 3-an ülnek a parton, nagy kunszt kitalálni, kihez kell odamenni infóért. Aztán mindegy, hogyan halad a párbeszéd, úgyis megkapod az objectivet. Kereskedelem röhelyes, végtelen sok kókuszdió van a parton mindig, felszeded, mindent megkapsz érte... No comment. Mellesleg TPS.

Amikor szedem össze a kókuszdiókat mindig megöl a hülye Smookey #B :D
A barlangban mit kell csinálni? Michael mindig ott vágja a bambuszt (mindig...) bemegyek a barlangba, szeretem jó olajlámpát /vagy miez/ de nem látom át a küldetés lényegét.

Nem sokára megjelenik a Magyarországon is, lesz feliratos verzió is. Szerintem újtra fogom kezdeni az egészet, mert bégülis még az elején vagyok, és a történetet is 100%-osan fogom érteni.

Én lemondtam róla... Pénzhajhászás az ABC részéről, még egy bőr, amit lehúznak a LOST-ról.

Lost reklám (sajnos nem nálunk):

lost-supplies-fox.JPG

Vissza
Top Alul