widra
New Member
fekvő háza van pYuranak azért nem zavarja , hogy ekkora 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
kocka":2tmdh4u9 mondta:sziasztok! ma reggel regisztráltam, és nem tudom hova irjam problémámat.
Ami itt a honlapon van multiplayer beta, azt letöltöttem, de amikor fel akarok menni más, külföldi szerverekre (sikerül is) akkor mindig 200-300-as pingem van. Gépem: ati 9800pro 8x agp-s 128mb, 512mb ram, 2500+ sempron, gigabyte 7nf-rz alaplap (400w-os táp), tudjátok miért ilyen nagy a pingem?és nagyon szaggat a játék
ja, és van még egy modul 512-es ramom, csak ha bent van mind ketto, akkor folyton ujraindul a gép, ezért van csak 512 mb![]()
hispan1":2bynl9kc mondta:Miből lesz az a gépház, ha vagdosod?
A kérdés még mindig áll: tényleg kell ekkora hűtő egy ekkora procinak?
widra":1ck1g07y mondta:A Zalman is csinált egy házat amiben nincsen egy venti sem...olyan, mint egy nagy hűtőborda ,de már van vagy fél éves....én még a hűtést ilyen kis négyzetalakű hőleadó cuccokból csinálnám meg a nevére sajnos nem emlékszem,de valahogyan elektromos uton működik vagyis áramot vezetnek bele két vezetőn keresztül stb...de inkább megnézm :wink:
kocka":2zy3toxj mondta:Miért csoda hogy találtam szervert?Singleplayer beta van már?(ami megszerezhető) a netem pedig őőőő ha jól tudom akkor elvileg most bővítik 1mb/sec-re
pYura":1l57mxbo mondta:widra":1l57mxbo mondta:A Zalman is csinált egy házat amiben nincsen egy venti sem...olyan, mint egy nagy hűtőborda ,de már van vagy fél éves....én még a hűtést ilyen kis négyzetalakű hőleadó cuccokból csinálnám meg a nevére sajnos nem emlékszem,de valahogyan elektromos uton működik vagyis áramot vezetnek bele két vezetőn keresztül stb...de inkább megnézm :wink:
Nem erre gondoltál: http://prohardver.hu/hirek/2005-03-16/zajmentes_rendszer_epitheto_zalman_uj_hazaba.html
A Zalman TNN 500AF már elérhető Magyarországon is, ára 256 900 forint + áfa.
taps1
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.