Látogatói hardwerpark

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Az alaplapot nem szakítja ki, csak rendesen oda kell csavarozni a ház oldalához. A hűtőt egy 4 pontos lefogató tarta elég stabilan. Egyelőre nincs házam, de már meg van rendelve... asztalon van a gép :wink: és a ház azért lesz fekvő, hogy a táp ne melegítse a bordát, meglátjuk mi sül ki belüle :D

ps.: egy akkora hűtű legfeljebb szállítás közben jelenthet gondot, mert nagy a tehetlensége...

ps2.: fekvő házba csak úgy fog beférnik, hogy kivágom a tetejét ááá na nem akarok minden poént lelőni, ha full kész lesz a gép csinálok valam írást róla :)

Miből lesz az a gépház, ha vagdosod?

A kérdés még mindig áll: tényleg kell ekkora hűtő egy ekkora procinak?

sziasztok! ma reggel regisztráltam, és nem tudom hova irjam problémámat.
Ami itt a honlapon van multiplayer beta, azt letöltöttem, de amikor fel akarok menni más, külföldi szerverekre (sikerül is) akkor mindig 200-300-as pingem van. Gépem: ati 9800pro 8x agp-s 128mb, 512mb ram, 2500+ sempron, gigabyte 7nf-rz alaplap (400w-os táp), tudjátok miért ilyen nagy a pingem? :( és nagyon szaggat a játék :(
ja, és van még egy modul 512-es ramom, csak ha bent van mind ketto, akkor folyton ujraindul a gép, ezért van csak 512 mb:(

kocka":2tmdh4u9 mondta:
sziasztok! ma reggel regisztráltam, és nem tudom hova irjam problémámat.
Ami itt a honlapon van multiplayer beta, azt letöltöttem, de amikor fel akarok menni más, külföldi szerverekre (sikerül is) akkor mindig 200-300-as pingem van. Gépem: ati 9800pro 8x agp-s 128mb, 512mb ram, 2500+ sempron, gigabyte 7nf-rz alaplap (400w-os táp), tudjátok miért ilyen nagy a pingem? :( és nagyon szaggat a játék :(
ja, és van még egy modul 512-es ramom, csak ha bent van mind ketto, akkor folyton ujraindul a gép, ezért van csak 512 mb:(

Kész csoda, hogy találtál szervert. A pingnek nincs köze a gépedhez, csak azzal van összefüggésben, hogy milyen gyors a neted és milyen messze van a szerver, mennyire széles sávon van... Memóriák időzítéseit próbáld kézzel beállítani a bioszban a gyengébb SPD miatt. De az is lehet, hogy hibás az egyik modul. Cseréld ki és ha a másikkal rossz, akkor gariztasd.

hispan1":2bynl9kc mondta:
Miből lesz az a gépház, ha vagdosod?

A kérdés még mindig áll: tényleg kell ekkora hűtő egy ekkora procinak?

dh_antec_overtureII_larg.jpg

Nem kell, de lehet elbírja passzívan is... ma főpróba :wink:

A Zalman is csinált egy házat amiben nincsen egy venti sem...olyan, mint egy nagy hűtőborda ,de már van vagy fél éves....én még a hűtést ilyen kis négyzetalakű hőleadó cuccokból csinálnám meg a nevére sajnos nem emlékszem,de valahogyan elektromos uton működik vagyis áramot vezetnek bele két vezetőn keresztül stb...de inkább megnézm :wink:

Miért csoda hogy találtam szervert? :o Singleplayer beta van már?(ami megszerezhető) a netem pedig őőőő ha jól tudom akkor elvileg most bővítik 1mb/sec-re

widra":1ck1g07y mondta:
A Zalman is csinált egy házat amiben nincsen egy venti sem...olyan, mint egy nagy hűtőborda ,de már van vagy fél éves....én még a hűtést ilyen kis négyzetalakű hőleadó cuccokból csinálnám meg a nevére sajnos nem emlékszem,de valahogyan elektromos uton működik vagyis áramot vezetnek bele két vezetőn keresztül stb...de inkább megnézm :wink:

Nem erre gondoltál: http://prohardver.hu/hirek/2005-03-16/zajmentes_rendszer_epitheto_zalman_uj_hazaba.html

A Zalman TNN 500AF már elérhető Magyarországon is, ára 256 900 forint + áfa.

taps1

kocka":2zy3toxj mondta:
Miért csoda hogy találtam szervert? :o Singleplayer beta van már?(ami megszerezhető) a netem pedig őőőő ha jól tudom akkor elvileg most bővítik 1mb/sec-re

Azért csoda, mert alig van szerver a 2215-höz. Van singleplayer alfák, de nagyon régiek, ha érdekel nézz szét az alfórumok között, van nekik szoba is. Nem lesz SP demo/beta nem megoldható... A ping nem csak a te neted sebességétől füg...

pYura":1l57mxbo mondta:
widra":1l57mxbo mondta:

Nem erre gondoltál: http://prohardver.hu/hirek/2005-03-16/zajmentes_rendszer_epitheto_zalman_uj_hazaba.html

A Zalman TNN 500AF már elérhető Magyarországon is, ára 256 900 forint + áfa.

taps1

De jau hogy Te még emlékszel név szerint rá én már így nem emlékszem rá,de nagyon baba darab :roll:

Meg az ára is nagyon "baba". De nem rossz.

kocka: én pl soha nem találok 2215-ben szervereketa neten. Egyszer játszottam 1v1-et egy norvég gyerekkel, 70-es pinggel, azóta csak LAN-ban tudok játszani az öcsémmel, de az sem mindig megy.

TE legalább tudsz lanozni az öcséddel, 1. hugom van :D szóval ez nekem nem jönne össze :D 2. nincs két gép hogy lanozzunk :( 3. szerintem a multi érdekesebb :wink:

az igaz, de lan partykon a gépek közvetlenül vannak összekötve, simán multplayernél, pedig az interneten használják (vagy mit :D )

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul