Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A nagyonrégi gépemben a tápnak önmagában annyi hangja volt, mint az egész gépnek
A nagy és halk ventikben csak az a roszz, hogy rengeteg port kevernek és az bennmarad a gépben, sajnos.
Még senkinek sem szakította ki :wink: Csak ha szállítod a gépet le kell venni mert ott már baj lehet ha lendületet vesz Egyébként fekvő házat tervezek, de nem ezért, hanem mert így jobban távozna a hő ha vágok a tetején ablakot és leszúnyoghálózom Tudsz egy fekvő házat, amiben nincs középen merevítés és olcsó?
A tápról a cikket még nem volt időm elolvasni, de ha a Sata miatt vetted, talán elég lett volna ez:
Nekem is mondták, hogy a nagy hűtő kiszakadhat, nem hittem el, de mutattak egy alaplapot, amin már elég fura szögben állt a hűtő és valamiért nem akart működni Szóval van benne valami.
A 360-as Chieftec-hez használtam molex y-toldást, de miután a 6-dikat vettem meg ami érintkezési hibás volt, döntöttem, hogy új tápot veszek és nem szivok ilyesmivel. (nem egy boltban vettem az y-toldókat)