Látogatói hardwerpark

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
A nagyonrégi gépemben a tápnak önmagában annyi hangja volt, mint az egész gépnek :)
A nagy és halk ventikben csak az a roszz, hogy rengeteg port kevernek és az bennmarad a gépben, sajnos.

Köv gépemben 0db venti lesz, remélem kivitelezhető 8) Core 2 Dou-k fogyasztása csak 65W :shock:

Biztos elbírja, csak a gépházat fektesd el mert a foglalat lehet kiszakad a helyéről ... az nem bírja. :lol:

Chabi":2nroegrq mondta:
Biztos elbírja, csak a gépházat fektesd el mert a foglalat lehet kiszakad a helyéről ... az nem bírja. :lol:

Még senkinek sem szakította ki :wink: Csak ha szállítod a gépet le kell venni mert ott már baj lehet ha lendületet vesz :D Egyébként fekvő házat tervezek, de nem ezért, hanem mert így jobban távozna a hő ha vágok a tetején ablakot és leszúnyoghálózom :D Tudsz egy fekvő házat, amiben nincs középen merevítés és olcsó?

A tápról a cikket még nem volt időm elolvasni, de ha a Sata miatt vetted, talán elég lett volna ez:

sata-converter.JPG

Ha meg a hang, akkor 20k-ért van FSP Zen...

Nekem is mondták, hogy a nagy hűtő kiszakadhat, nem hittem el, de mutattak egy alaplapot, amin már elég fura szögben állt a hűtő és valamiért nem akart működni :) Szóval van benne valami.

pYura":16cdqexe mondta:
A tápról a cikket még nem volt időm elolvasni, de ha a Sata miatt vetted, talán elég lett volna ez:

sata-converter.JPG

Ugye nem gondolod komolyan, hogy ilyesmit beleteszek a gépembe ? :lol:

Nem ták-mák minden szarral toldozott-foltozott gépem van. :lol: Ha már veszek valamit akkor az nézzen is ki valahogy. Ezért cseréltem le a tápot.

Az FSP 400 azért nem tetszett, mert a sok buzi felesleges kábelt amit nem használok azt nem lehet leszerelni róla.

Én nem adok a világítós cuccokra, ez az átalakítú meg "gyári" nekem eleve adtak ilyet hozzá :roll:

Chabi":2llh3c60 mondta:
Az FSP 400 azért nem tetszett, mert a sok buzi felesleges kábelt amit nem használok azt nem lehet leszerelni róla.

Gépbe elfér... de te tudod, nem akarok kötöszködni. Biztos kiszolgál egy darabig az a táp :wink:

A 360-as Chieftec-hez használtam molex y-toldást, de miután a 6-dikat vettem meg ami érintkezési hibás volt, döntöttem, hogy új tápot veszek és nem szivok ilyesmivel. (nem egy boltban vettem az y-toldókat)

Érintkezési hibás? Meg volt szakadva a vezeték vagy inkább kevés volt a kraft 1 szálra?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul