Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
pYura":1rnehadi mondta:Akkor már Core 2 Duot vegyél, azokat nagyon lehet húzni E6300 / E6400 nem is olyan drága, nézz utána...
Nem tudok mindent fejben tartaniChabi":53pf0z3e mondta:pYura":53pf0z3e mondta:Akkor már Core 2 Duot vegyél, azokat nagyon lehet húzni E6300 / E6400 nem is olyan drága, nézz utána...
Hispan alaplapja a 800-as FSB-t támogatja max. Nézz utána![]()
hispan1":11ypauo7 mondta:Annyi pénzem nincs, hogy alaplapot is vegyek. Azt rakom bele, ami a legjobb és még kibírja![]()
7800GS+ elkelt 75k-ért 7900GTO jött 67k-ért (kb 15%-al gyorsabb is) :lol:hispan1":2bou3nav mondta:Ahhoz, hogy jobban jöjjek ki, drágábban kéne eladnom az előzőt, mint ahogy a régit veszem. Lehet, hogy ez még nekem sem sikerülne.![]()
Chabi":4d94av9w mondta:Nekem csak a havi lakás törlesztő részletem 46ezer :?
pYura":svpg0vun mondta:7800GS+ elkelt 75k-ért 7900GTO jött 67k-ért (kb 15%-al gyorsabb is) :lol:hispan1":svpg0vun mondta:Ahhoz, hogy jobban jöjjek ki, drágábban kéne eladnom az előzőt, mint ahogy a régit veszem. Lehet, hogy ez még nekem sem sikerülne.![]()
pYura":uizon26m mondta:Chabi":uizon26m mondta:Meddig kell még fizetned?
Chabi":26ufh52t mondta:pYura":26ufh52t mondta:Chabi":26ufh52t mondta:Meddig kell még fizetned?
Sokáig. Tavasszal kezdtem. 8.2millios lizing szerződéssel jutottam lakáshoz.
OFF
hispan1":t9stfgo6 mondta:Vettem minap egy 250GB-os Sata lemezt és annyira gyors, hogy el sem hiszem. Nem tudom, hogy mitől van ez, mert van még 2 sata lemez a gépben, de azok meg sem közelítik az újat (egyik sem töredezett, mindegyik nagyjából ugyanannyira van teleírva). Mitől lehet ez?
pYura":2bljxhq6 mondta:Egy minőségi 400W-os táppal még 7900GTX SLI is elmegy, minek ekkora? :?
ps.: mennyi volt?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.