Látogatói hardwerpark

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kösz skacok!!! VÉGRE!!!
Felnyitottátok a szemem GeForce és Ati kártyákkal kapcsolatban!
Szal az ATI jobb?
Mert most vennék egy new gépet és erre az infora vártam THX :!: :!: :!:

wasaby44":s19f4yi4 mondta:
Kösz skacok!!! VÉGRE!!!
Felnyitottátok a szemem GeForce és Ati kártyákkal kapcsolatban!
Szal az ATI jobb?
Mert most vennék egy new gépet és erre az infora vártam THX :!: :!: :!:

Attól függ milyen árkategóriában keresed és melyik játékhoz. Szerintem nVidiát vegyél :)

hispan1":18fzu1lt mondta:
Vagy épp rám :D
Ez rosszab, mint a politika :D

arguing29bw.gif

Értem, gratula hozzá. Én majd karácskonyra tervezem, hogy még egy 250 GB-os Samsung lemezt beszerzek és még 1+1 GB memóriát. 4 GB már csak elég lesz a Vista szép futásához...

hispan1":3tf5g2x9 mondta:
Értem, gratula hozzá. Én majd karácskonyra tervezem, hogy még egy 250 GB-os Samsung lemezt beszerzek és még 1+1 GB memóriát. 4 GB már csak elég lesz a Vista szép futásához...

Vinyóból sosem elég, de 4GB RAM szerintem nem kell ha nem videoeditálsz. Vegyél inkább VGA-t ;) pl GF 8800-at, jövőhéten szerdától kapható :D

Videókártyát most vettem, azt nem akarok. A memória viszont mindig kell, ugyansi elég sokat konvertálgatok DVD-t meg avikat, szóval sosem árt.

Nincs valakinek egy MSI K8N Neo2 Platinum? Ezzel szívok már nemtudom hány napja :? Tegnap lefoglalom és ELADJÁK :evil:

Körülnéztem de most pont nincs, amúgy szokott lenni mindig a fiókban...

Megértem a helyzetedet. Én 2 hónapja így vagyok egy RC autóval. A Modell&Hobby-nál mindig azt mondják, hogy majd egy hónap múlva jön, mikor meg rákérdezek, közlik, hogy 5 darab érkezett az országba és már el is adták...

hispan1":18h88ylg mondta:
Körülnéztem de most pont nincs, amúgy szokott lenni mindig a fiókban...

Megértem a helyzetedet. Én 2 hónapja így vagyok egy RC autóval. A Modell&Hobby-nál mindig azt mondják, hogy majd egy hónap múlva jön, mikor meg rákérdezek, közlik, hogy 5 darab érkezett az országba és már el is adták...

RC autó? :D Az ilyen távirányítós-benzines?:D Szomszéd folyton ilyennek szenved :twisted:

Am. megoldódott, vettem helyettes más lapot, holnap kiderül mit tud ^^

Igen, ez ilyen szenvedős dolog, de hálistennek nem benzines. Elektromos, megy akár 45-el is és rendesen össze lehet törni, ha nem vigyáz az ember. Csak hát ugye ehhez szerezni kéne egyet... :(

Gratula az új alaplaphoz, számolj majd be róla! :)

Egy kis érdekesség.

>> Valve Source 1: Multi Core processzor támogatás <<

A Valve fokozatosan turbózza a Source 1. motort, nem vágják sutba az egészet és kezdenek egy vasfüggöny mögé zárt, hosszú ideig tartó Source 2. fejlesztésbe. A magyarázat az epizód alapú termékeikben rejlik. Még az Episode 2. 2007. eleji megjelenése előtt kijönnek a Source 1. újabb változatával, mely támogatja majd a duál és multi magos processzorokat.

Hibrid többszálú megoldást használnak. Bármennyi mag legyen is hát a jövő új processzoraiban, a Source támogatja azokat, jóval a Half-Life 3. megjelenése előtt.

Multi Core finomságok:
Sűrűsödnek a fizikai motor történések. Füst, tűz, víz effektek élethűvé válnak és bekapcsolódnak a játékmenetbe. Kézben tartott papír eléghet, ha közeli tűzből szikrát kap és a füst a plafon mentén kiúszhat a nyitott ablakon keresztül. Esőcseppek benedvesítik főhősünk kesztyűjét és láthatóan szétloccsannak a kövezeten, élethűen kioltják a tüzet. Hangvilág gazdagabbá válik, mert a fejlesztők rengeteg egyedi forrással, neszekkel és zörejekkel színesítik a környezetet. Amikor már agyonra turbózták a többmagos processzorokon a fizikai motort, akkor jön az AI - gépi intelligencia - durvítása. Számíthatunk az intelligens NPC útvonalkeresés megjelenésére. (!!! STALKER-nél is ilyesmit írtak a fejlesztők !!!) Rombolás hatására képződő új akadályokat az NPC-k most már ostoba reakciók nélkül, megnövelt terepérzékenységgel kezelik.

Multi-core processzoron akinek nem megy jól az AI, leveheti a grafikai részletességet. Mindjárt okosabban reagálnak az NPC-k és az ellenfelek a Source játékokban! A technológia bemutatását illetően először a Lost Coast HDR-hez hasonló próba pályára számíthatunk. Külön fizikai gyorsítókártyák - mint például az AGEIA - támogatásával még várnak a Valve programozói.

Az Episode 1. és más Valve játékok sebessége javulni fog a jövőben. A MultiCore kód a demópálya kiadása után lassan beúszik az Episode 2.-be, így aki vesz dual vagy quad processzort, élvezheti a fizikai effekteket és okosabb AI-t 2007-ben.

Forrás: teljes angol > bit-tech cikk. <

Még mielött valaki egymagos procit tervez venni. :)

Nekem most egymagos van, de 64 bites. Ezek szerint azzal, hogy 64 bit, önmagában nem sokra megyek, ha csak nem az op rendszer 64 bites, nem? Mert másra nagyon nem jó. Vagy azért ez nem így van?

Másrészről feltételezem, hogy egy MSI 945P Neo-ba nem klappol többmagos proci, ha ezt írják az ide vonatkozó részben:

Socket 775 (Intel P4)

• Supports Socket 775 for Intel&reg; P4 5XX, 6XX, P4EE, Pentium D 8XX and Celeron D processors.
• Supports FSB 1066/800/533MHz.
• Supports EIST technology.
• Supports Intel&reg; Hyper-Threading technology.
• Supports Intel&reg; Dual Core Technology to 800MHz and up.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul