Küldetések

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

A CS-ben élvezetesebbek a küldetések, mint a SHOC-ban?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
De ze nem teljesen igaz mert a zombiknál is vannak cuccok.

Am 1 kérdés a gp-37-et hogy szereztétek ,meg mármint aki nem moddal mert én is azzal csináltam.
Pedig én minden melléküldit megcsináltam és semmi jutalomként nem adták.

Bár lehet az volt a baj hogy a zsoldosoknak csináltam meg a mellékfeladatot.

hejj hát a zombik is mutánsok nem?
és azokban van cucc.

meg nem tudom de mintha vhol láttam volna hogy lehet néhány testrészt benük találni de ezt nem tom

szerintem, ki van csukva, hogy mutansba talaltal mutans testreszet, de meg ha talaltal is akkor mire tudnad hasznalni, semmire. a zombik meg szerintem nem mutansok, mert a psy-sugarzas teremti oket stalkerbol, stalker meg nem szamit mutansnak.

Egy idő után a zombik is mutálodnak igy mutánsá válnak(szer.). Amugy eltudnám képzelni hogy egy vaddisznó gyomrába egy kéz vagy egy láb kiveszem azt jó szétverek velük valakit(persze hüleség).

Hannibal King":1n3qmyig mondta:
szerintem, ki van csukva, hogy mutansba talaltal mutans testreszet, de meg ha talaltal is akkor mire tudnad hasznalni, semmire. a zombik meg szerintem nem mutansok, mert a psy-sugarzas teremti oket stalkerbol, stalker meg nem szamit mutansnak.

ennyi erővel a többi mutáns se az mert itt pl a snork.
vagy a többi azok is vagy állatból vagy emberből de mutálódtak.

to Murder3:
hat nem tom de en zombit nem szamitom mutansnak, mert emberi kinezete van, az meg hogy kicsit elborult az agya es nem kepes emberi gondolkodasra, az mas dolog, emberi fegyvereket hasznal, most istenem hogy "hulye" szegeny, de van ez igy
to rascal:
nem hiszem hogy a stalkernek lenne-e kedve vaddisznot boncolni, felig megemesztett emberi kezeket keresve, ami kicsit, nagyon gusztustalan, hat nincs olyan szmile amelyik rosszul van. :roll:

De attól még zombi is mutáns mert pl a snork is emberszerű a vérszopó is az irányító is stb.

Pedig a zombi mutáns.
Mint ahogy a zóna minden lakója kivéve a stalkereket.

Hannibal King: De hogy nem simán turkálok meg boncolnék ha lenne lehetőség a játékba. Sőt annak őrülnék a legjobban ha egy dölött vadkanba találnék egy jó kis relikviát amit jó bezabált. :D :D

hat egszseg, de viszont ha vadkanba lehetne talalni relikviat akkor talan en is beleneznek a dogbe, de a fel stalkerekre, rohado tesreszekre nem igazan lennek kivancsi,
(most beindult a fantaziam): lehetne olyan kuldetes hogy szerezd vissza ivan testreszeit :D :lol: akit vadkanok faltak fel, es 40 kilo rohadt hust cipelsz a zsakban, erre meg megtamadnak a kutyak mert ehessek, te meg menekulsz ahogy csak tudsz a kuvaszok elol :halom: es a vegen ivannak szep katonai temetese van tiszteletlovesekkel meg a dutyis zaszlot felvonjak. mivel Duty mindig megfizet a halottjaiert XD

Akkormár kéne olyanis hogy mongyuk szerezd meg a koponyáját. :twisted:

na ne, azert no, illyn munka nem erdekel opcio az ilyen esetekre nagyon kell, kiveve ha irgalmatlan nagy osszeget kap az ember erte.

Vissza
Top Alul