Küldetések

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

A CS-ben élvezetesebbek a küldetések, mint a SHOC-ban?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
GAdam, baromira jó a kép, tenkjú tenkjú

Az agropomi stalkerek utolsó küldetése.
SPOILER!!!!

Egy stalker csoport a mocsárból menekül ki az agroponi mocsárból a bázis mögötti kis tónál és nekik kell segíteni zombik meg fosókat kell ölni és annak a jutalmaként ugye a stakerek fő bázisán(a kordoni)kpasz 2000ru-t és még a stalker csoport vezetőjével kell beszélni(akiket megmentesz)
az ad egy olyan ruhát aminek az a neve h Napsugár öltözet vagy valami hasonló na az a lényeg h fejlesztett alapnak tökéletes és 4 arti hely van benne.

"4 arti hely van benne." Murder3 és 4 artit be is tudsz rámolni? én azt a ruhát eltettem egy ládába, és mikor visszamentem érte már nem volt a ládában.

ez különálló, mikor át kellene menned a yantar-tóhoz akkor éppen "útba esik" a feladat csak a vezető ne haljon meg

baban":2l8jjy2h mondta:
"4 arti hely van benne." Murder3 és 4 artit be is tudsz rámolni? én azt a ruhát eltettem egy ládába, és mikor visszamentem érte már nem volt a ládában.

igen

most az előző starkelről beszélek: voltak ilyen szittyós feledatok h intézd el a vadkutyákat. monnyuk 10 van 9 et elintézel a 10-edik elmenekül és elrontot feladat :cry: :cry: :cry:

Légy gyorsabb tovább élsz vagy hogy mondják :D

gtc376":1q9nql6c mondta:
most az előző starkelről beszélek: voltak ilyen szittyós feledatok h intézd el a vadkutyákat. monnyuk 10 van 9 et elintézel a 10-edik elmenekül és elrontot feladat :cry: :cry: :cry:

azt nem ide kellene írni.

Nem rontódik el csak meg kell várni míg oda spawnolnak a nmutánsok és mindet megölni akkor rögtön jó lesz.

CS-be nincs ilyen feladat. a socos topickokba írd mert itt off.

Rascal az lassan jársz, tovváb élsz :P :P
de ha én lassan járok a feladat nemlesz kész :cry:

Van valakinek kedvenc küldetése?
Nekem egyyértelműen az amikor a yantarba ki kell kapcsolni a pszi sugárzást okozó...valamit... :D
Na az legelőször amikor pont este csináltam meg akkor nagyon adta a hangulatot.

Sugárzás témát sajna át kellet ugranom de 2-segitő kéz Hispan és szikszi(ha elirtam a nick-ed ne haragudj fejből irom)
Ha belegondolok akkor nekem a Frakció háború volt a kánaán sok pénz sok vadászat és GYŐZELEM teljesen jó volt . Ha azon kivül ami nem volt nagy volumenü akkor apropom élöholt irtás :D :D :D az is jó volt

Én az első küldetéseket, mert megfelelő felszerelés hiányában az ember legfeljebb a mocsárban gyönyörködhetett, amúgy csak arra vártam, mikor kapok már rendes dolgokat...

nekem nagyon tetszettek a kuldetesek CS-ben, sokkal jobbak mint SOC-ba, de azert neha meg belenezek a mutansokba hatha van bennuk velemi, de nincs :cry: semmi :lol: egy kicsit hianyzanak a mutansos kuldik.

Azon én is csodálkoztam, hogy nincs bennük semmi... De ez legyen a legkisebb gond, alapvetően szerintem is jobbak lettek a feladatok, mint a SHOC-ban (igaz a vége el lett kapkodva...)

hispan mértnem vették kiazt, h belenézhessünk a mutánsok testébe(most képzeljétek el, valaki arrasétál, és aztlátja h ott turkálunk a testében :lol: ) ha nincs benne semmi. :|
(egyébként csakúgy vigaszból énis beléjük szoktam nézegetni. :wink:

Vissza
Top Alul