Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Az agropomi stalkerek utolsó küldetése.
SPOILER!!!!
Egy stalker csoport a mocsárból menekül ki az agroponi mocsárból a bázis mögötti kis tónál és nekik kell segíteni zombik meg fosókat kell ölni és annak a jutalmaként ugye a stakerek fő bázisán(a kordoni)kpasz 2000ru-t és még a stalker csoport vezetőjével kell beszélni(akiket megmentesz)
az ad egy olyan ruhát aminek az a neve h Napsugár öltözet vagy valami hasonló na az a lényeg h fejlesztett alapnak tökéletes és 4 arti hely van benne.
"4 arti hely van benne." Murder3 és 4 artit be is tudsz rámolni? én azt a ruhát eltettem egy ládába, és mikor visszamentem érte már nem volt a ládában.
"4 arti hely van benne." Murder3 és 4 artit be is tudsz rámolni? én azt a ruhát eltettem egy ládába, és mikor visszamentem érte már nem volt a ládában.
most az előző starkelről beszélek: voltak ilyen szittyós feledatok h intézd el a vadkutyákat. monnyuk 10 van 9 et elintézel a 10-edik elmenekül és elrontot feladat
most az előző starkelről beszélek: voltak ilyen szittyós feledatok h intézd el a vadkutyákat. monnyuk 10 van 9 et elintézel a 10-edik elmenekül és elrontot feladat
Van valakinek kedvenc küldetése?
Nekem egyyértelműen az amikor a yantarba ki kell kapcsolni a pszi sugárzást okozó...valamit...
Na az legelőször amikor pont este csináltam meg akkor nagyon adta a hangulatot.
Sugárzás témát sajna át kellet ugranom de 2-segitő kéz Hispan és szikszi(ha elirtam a nick-ed ne haragudj fejből irom)
Ha belegondolok akkor nekem a Frakció háború volt a kánaán sok pénz sok vadászat és GYŐZELEM teljesen jó volt . Ha azon kivül ami nem volt nagy volumenü akkor apropom élöholt irtás az is jó volt
Én az első küldetéseket, mert megfelelő felszerelés hiányában az ember legfeljebb a mocsárban gyönyörködhetett, amúgy csak arra vártam, mikor kapok már rendes dolgokat...
nekem nagyon tetszettek a kuldetesek CS-ben, sokkal jobbak mint SOC-ba, de azert neha meg belenezek a mutansokba hatha van bennuk velemi, de nincs semmi :lol: egy kicsit hianyzanak a mutansos kuldik.
Azon én is csodálkoztam, hogy nincs bennük semmi... De ez legyen a legkisebb gond, alapvetően szerintem is jobbak lettek a feladatok, mint a SHOC-ban (igaz a vége el lett kapkodva...)
hispan mértnem vették kiazt, h belenézhessünk a mutánsok testébe(most képzeljétek el, valaki arrasétál, és aztlátja h ott turkálunk a testében :lol: ) ha nincs benne semmi. :|
(egyébként csakúgy vigaszból énis beléjük szoktam nézegetni. :wink: