Küldetések

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

A CS-ben élvezetesebbek a küldetések, mint a SHOC-ban?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Az is én voltam Murder és így is van^^

Murder3":7o5iup47 mondta:
Egy másik topikban valaki azt mondta hogyha az összes stalker küldit megcsinálom akkor jó nagy jutalom lesz.
És felhuoztátok a segíthetek alapúakat na most ez cska arra vonatkozik amiket a vezetők adnak vagy amiket a sima stalkerek is és ebbe beletertoznak a táborfoglalások?

Ja és az ingoványba lehet a küldikért a legtöbb pézt szerezni ott még azért is 1000Ru a jutalom ha csak sima pisztolylőszert kell a stalkernek vinni.

az agropromos egyszerű az épület tetejére kell felmászni onnon leesni a csövekre onnan fetudsz ugrani az első ágról már eléred

Golza":zretf1ay mondta:
az agropromos egyszerű az épület tetejére kell felmászni onnon leesni a csövekre onnan fetudsz ugrani az első ágról már eléred

hehe nem egyről beszélünk, te nem találtad meg a másikat amielyikre mászni kell, ugyanis van egy másik és abban rpg lövedék van

A freedom azt a mellékküldetést adta, hogy foglaljak vmit és tartsam meg. Meddig kell várni? Mi van ha nem jönnek?

baban: ami agroporomban a két bázos között van egy fán, arra gondolsz? Oda én sem tudtam felmászni.

[mod]Szabályzatot el kéne olvasni!

A.2. A regisztráció előtt ezen szabályzat elolvasása, elfogadása kötelező.
M.3. A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást.

hispan[/mod]

hispan":1ep7m8ud mondta:
baban: ami agroporomban a két bázos között van egy fán, arra gondolsz? Oda én sem tudtam felmászni.

a fa ott van ahol kimászol a föld alatti részről és nem a szolgálat bázisa felé veszed az irányt hanem épp ellenkezőleg, én fel tudtam rá mászni de nagyon nehéz szülés volt

hispan":3najvk1e mondta:

egyszerű. Felmész a legfelső emeletre onnan ugrasz az ágra. De ha jól emlékszek nem nagy slussz ami benne van

De ez nem az épület/csövek melletti rejtekhely! Ez a két bázis közötti domb tetjén levő fa, ami az ottani gravi anomáliák mellett van.

uvegesmaster":2fec6ohu mondta:
hispan":2fec6ohu mondta:

egyszerű. Felmész a legfelső emeletre onnan ugrasz az ágra. De ha jól emlékszek nem nagy slussz ami benne van

uvegesmastar nem arról a fáról van szó, hanem arról amelyiket a szolgálat parancsonakától kapsz meg hogy van ott valami és helyileg ott van ahol a föld alól jössz ki de hányszor mondja már el nem egy dologról beszélünk de beszéljen ismét a kép:
s447s8.jpg

Axel nekme még mindig nem tiszta.
akkor elvileg sose kapom meg a jutalmat mert az a segíthetek az végtelen számú.

Fúú azért a rejtekhelyért meghaltam kb 1 óráig szarakodtam vele.
Aztán amikor megláttam h egy rpg rakéta van benne.......(mérges vvoltam picit :P ) :x :evil:

Kicsit necces ezt így leírni, de megprószálom.

Az anomália felöl, a bal oldali legalsó faág felé kell ugrani(próbálkozás kérdése eltalálni a távolságot, de ha meg van...)
Az ágon van egy "oldal" ág, kisétálsz rajta addig, hogy ha megnézed a szemben-fent lévő ágat akkor ugrásnál ne fejeld le.
Azután egy sprint-ugrás kombó és szedegetheted a cuccot, vagy miután kimásztál a lenti anomáliából, elállítottad a vérzést és elhasználtál egy elsősegély dobozt, újra próbálkozol. :D

Axel
A legjobb lé szerzés küldetésekből az az agropomi stalker parancsnok küldetéseinek a megcsinálása. A három vagy négy (erre most nem emlékszem)küldetés után ott figyel 8k a kordonban ami rád vár. Arról nem is beszélve, hogy biztonságos lesz a terület ameddig ott vagy.

Van egy olyan küldetés, hogy egy alagútba kell bemenni a cordonba ahol egy katona meghalt és kihozni a pda-ját, de mindig elfehéredik a képernyő és visszadob az alagút elé, a küldetést az út latt lévő alagútban adta egy fegyvertelen katona, azt hiszem az elfogott tisztnek volt a sofőre. VAn aki meg tudta csinálni? A választ előre is köszönöm!

Felmászol szépen a híd tetejére ahol ott figyel egy teleport anomália, beleugrasz és be happy...

És nem mindegy, hogy melyik oldalról ugarsz, de majd meglátod úgyis :)

Juteszembe egy kérdés: a limanszki híd leengedése után hol és kitől kapom meg a jutalmam?

Köszönöm.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy Limanskból át lehet-e menni a kórházon kívül más helyszinekre is?

[mod]Egyszerre egy hozzászólás - Tibi[/mod]

Vissza
Top Alul