Küldetések

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum

A CS-ben élvezetesebbek a küldetések, mint a SHOC-ban?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
A

Anonymous

Ide csak küldetésekről tippet hogy hogy könnyebb megcsinálni mivel érdemes milyen felszereléssel.
Mindenki tüntesse fel hogyha spoiler van a hsz-ében.
Továbbá ha egy küldetésért jutalom jár azt is le lehet írni ide.(különleges jutalom)

ezt szerintem már majdnem mindenki tudja hogy az 15.05 patch-ben a limanszi híd leeresztése után jár 50.000 ru + fn2000 e pénz elég a fegyó tuningolására és 1 seva suit-ra némi tuning-al .

bocsi siettem ezért véletlenül lehagytam a kérdőjelet :?

akkor azon nyoba felrakom az 5-ös pacset de ugye a mentések megmaradnak?

na mostmár nem akarok ennyit offolni úgyhogy csak még 1 kérdés az 5-ös patchben mennyire lényegesen változnak a küldikért a jutalom?

Huhhh én vagyok a 2ből az 1ik akinek a régebbi küldik jobban bejöttek?:D

A frakcióháború miatt jobb és kicsit jobban kidolgozott csak sajnos kevés van belőlük lehetne több is 1 frakciónak az a baj megcsinálod az összset és utánna már semmi.
soc így már kicsit unalmasabb :lol:

És lenne egy kérdésem.
SPOILER
a Kordonba van egy olyan feladat amit még kopaszfaluban adnak hogy a hadseregtől el kell lopni egy különleges elsősegélycsomagot.
Na azt mikor érdemes elkezdeni mer taz elején nem sok esélyed van főleg a géppuskás mocsok miatt

szerezz a fegyveredre tácsövet...... ha még most nincs akkor gyere vissza későb mihelyt lessz

egyébként valhol azt láttam hogy a pda-ban lehet váltogatni a melléküldik között de hogy ?

van ugye a főküldi alatta az éppen aktuális mellékküldi és a bal oldalon ban 1 lista jel oda kattinjá rá és ott lehet kiválasztani

Murder ha már van egy jó kis AK-74-esed meg lehet csinálni csak ahogy mész az ellenőrző pont felé igen nagy ívben kerülj barról és akkor a géppuskás nem tud rád lőni...ennyi az egész^^ Onnan meg csak beállsz oldalt a fal mellé hogy kihajolva ráláss a sorompóra és szépen sorban kifognak jönni a katonák kb. olyan 20an vannak, de bőven megoldható!

Murder3":3m83xy8k mondta:
A frakcióháború miatt jobb és kicsit jobban kidolgozott csak sajnos kevés van belőlük lehetne több is 1 frakciónak az a baj megcsinálod az összset és utánna már semmi.
soc így már kicsit unalmasabb :lol:

És lenne egy kérdésem.
SPOILER
a Kordonba van egy olyan feladat amit még kopaszfaluban adnak hogy a hadseregtől el kell lopni egy különleges elsősegélycsomagot.
Na azt mikor érdemes elkezdeni mer taz elején nem sok esélyed van főleg a géppuskás mocsok miatt

Axel de balra ott aknamező van és mellesleg ott is rám lát bár ha te nagyon szélről mondod akkor sejtem...
A jó ak alatt mit értesz a az ak/74u vagy fejlesztve legyen?

A Rendes Ak-74re gondoltam nem a kis gyenge "u" változatra...jóval nagyobb na:D biztos tudod melyikről van szó:D

Ksözi már megcsináltam pont úgy ahogy mondtad :D

Ja és van 1 küldi a stalker bázison a kordonba kapsz egy olyan feladatot hogy egy ak/74 trófeát kell visszavinned a járműparkban van eldugva a tetőn egy résen és az nem fejlesztett de sokkal pontosabb és a sebzése is nagyobb vviszont se fejleszteni meg eladni se lehet+ha kitárazod ad 30 mesterlövész lőszert és csak 1200 a jutalom érrte ha visszaadod tehát meg kell tartani :twisted:

Kitől kéne felvennem a stalker küldetéseket agropromban, ha a kereskedőjük halott, a főnökük meg nincs sehol?

Ez biztos az, mert a kereskedőnek legalább a hullája megvan, de a főnöknek még az se... Persze lehet vissza kéne mennem kordonba és ott is megkapnám a dolgokat, az ottaniak ugyanis megvannak...

Egy másik topikban valaki azt mondta hogyha az összes stalker küldit megcsinálom akkor jó nagy jutalom lesz.
És felhuoztátok a segíthetek alapúakat na most ez cska arra vonatkozik amiket a vezetők adnak vagy amiket a sima stalkerek is és ebbe beletertoznak a táborfoglalások?

Ja és az ingoványba lehet a küldikért a legtöbb pézt szerezni ott még azért is 1000Ru a jutalom ha csak sima pisztolylőszert kell a stalkernek vinni.

számomra a legnehezebb a fáramászás az elrejtett cuccokért, összesen 2 ilyet találtam a játékban az egyik a vörös erdőben a hídtól nem messze a másik az angropov intézetben van :evil:

Vissza
Top Alul