Küldetések *spoilerveszély*

Beszereztem, odaadtam és még most sem enged, de szerintem végigviszem a többi küldetést is(feljavított sztalkerruha meg hasonlók), hátha akkor beenged. Kösz a tipptyet! :P

Cuccokat tárolni,körbenézni,akármit.
Egyszer megtámadták a Bárt valakik és megölték őket,akkor tudtam csak bejutni.
Más modban meg volt olyan is,hogy a kisugárzáskor a helység közepére mennek,na akkor be tuttam slisszolni mögöttük :D

MIután visszajöttél Yantarból és megvan Kruglov pendrive-ja akkor azt add oda a pultosnak. Majd azt mondja h hálásak lesznek a dutysok érte. Na de az a lényeg h csak az után tudsz bemenni miután megjártad Yantart. Akkor pultossal kicsit dumálsz és mehetsz az őrjárathoz..és be is engednek mert neked sürgős ügyed lessz a dutysok főfőfőfőparancsnokával :D .

A másodikat meg pássz..de minek?

szevasztok!

egy kérdés: kikapcsoltam az agyperzselőt és az összes monolithot kinyirtam a kapcsólotól nem messze van egy ajtó ami számzáras annak mi kódja? googlen hiába kerestem. a küldetés szerint a szarkofághoz kéne bemennem (kivánságteljesitő). Végig jártam mindent semmit nem találok ami erre a kódra utal. a 1287975 nem jó a 342089 meg egy raktárszobát nyit ki ahol munició gránátok meg életerő dobozok vannak. Mi a kód tudja vki?

a kapcsoloval egyteremre gondolsz akkor amogott a fal mogott nincs semmi. egyebkent kitudod nyitni az osszes szamzaras ajtot vmi hosszupuskaval(pl:gauss, dragunov) azokrol van viszont video a neten eleg sok h hogyan kell csinalni.

huh gaussom nincs, hol tudok szerezni?

hát pl Pripyatban ott van ott simán lehet vagy venni si tudsz de a dragunov is megfelel a célnak az utóbbit egyszerűbb szerezni is meg venni is

amugy a bunker-ben vagyok a térkép szerint

azt mindjárt gondoltam h az x-10ben vagy de red forestnél lehett Dragunovot szerezni az elején rögtön a monolit állomás után mész van egy military hulla utánna pedig van egy fa ha majd elhagyod és balra nézel az ott fent lévő csávónál Dragunov SVD van a lenti csávónál aki lő amikor a domb tétjén vagy Dragunov Svu és az utána lévő csávónál pedig Dragunov svd szintén szval fegyverből már találtál is (lehet h kicsit értelmetlenül írom le de már régen játszottam vele a helyszinekre emlékszem a fegyverekre is lehet h nem az van egy kettőnél de az tuit h két Dragunov svd van az elején és utána is lehet találni 2 darabot talán ég többet is )

tzs":3uhrwdq4 mondta:
szevasztok!

egy kérdés: kikapcsoltam az agyperzselőt és az összes monolithot kinyirtam a kapcsólotól nem messze van egy ajtó ami számzáras annak mi kódja? googlen hiába kerestem. a küldetés szerint a szarkofághoz kéne bemennem (kivánságteljesitő). Végig jártam mindent semmit nem találok ami erre a kódra utal. a 1287975 nem jó a 342089 meg egy raktárszobát nyit ki ahol munició gránátok meg életerő dobozok vannak. Mi a kód tudja vki?

persze azok az ajtók , régen nagy kíváncsiság tárgya volt , DEzodor anno adott valami kódot sikerült is őket kinyitni , nos , hogy mi van mögöttük , a legtöbb mögött nincs semmi .... értsd ugyanolyan fekete fal van , régen biztos akartak velük valamit kezdeni , de végül nem kerültek bele , ha nagyon kíváncsi vagy mi van mögöttük akkor megnézheted a következő metódussal:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0B1_nizEqg8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0B1_nizEqg8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

köszönöm a segítséget mindenkinek :)

én máskor gránnatl is kitudtam nyitni az ajtókat igaz ezt a módszert még legelőször x-18nál alkalmaztam mert nem tudtam h mi a kód vagyis hiába kerestem nem találtam meg a pda-ban a feljegyzést

Valakinek sikerült már elhozni Agropomból a Sidorovich által adott küldetésben a dokumentumokat úgy, hogy nem fedezték fel a bázis katonái, hogy ott jár? Nekem eddig még sehogy sem jött össze.

Én mindenkit le szoktam lőni:D A lopakodós kísérleteim rendre kudarccal szoktak végződni

Hát meglehet csinálni h ne riasszon de ahhoz ki kell lőni a hangosbemondót XD akkor nem vesznek észre olyan könnyen meg ha este mész akkor még úgy se. De nem lehet megcsinálni mert egy idő után úgyis észre vesznek mert mikor feljössz az aknából a hátad mögött lévő katonát nem tudod úgy kilőni egy lövéssel h meghalljon mert onnantól már sima út lenne hátul egy darabig majd kikéne még lőni a másik őrtornyot is ami hátul van és még akkor is van ott két katona. De ha kilövöd a szirénat akkor elvileg nem riaszt és nem jönnek sokan de észre fognak venni minden képp _D

Akkor mindegy, marad a hentelõs verzió. Azért kérdeztem, mert a PDA-ban van egy bejegyzés az õrök helyzetérõl meg az õrségváltásról, gondoltam hátha használható valamire.

Vissza
Top Alul