Küldetések *spoilerveszély*

kössz Wotanson! 1000thx! magamtól erre így nem jöttem volna rá, h aktiválni kell az artifact-ot (és hogy egyáltalán azt hogy kell csinálni)

Én egyedül itt használtam trainert OL mod alatt, mert szarul dobtam el az artifact-eket és nem tudtam megszerezni a doksikat.
Még szerencse, mert a két bloodsucker már rég zabált, mire felébredtem a kötelező alvásból. :lol:

Ja és ha csak gravitációs anomáliát dobálsz a törpének, meg se érzi. Egy burner-t kell csinálni, attól behal. (De a bloodsucker-ek nekem meghaltak az AK-tól is.)

Igen, burn ~ lángoló oszlop , de nem tudom mely tárgy csinálja, lehet h valami hosszúkás kinázetű :? na jó sokat mondtam, próbálni kell többször, ha elsőre nem megy :roll:

Lángoszlopot kétféle artefact csinál. Az egyik egy izzó gömb, a másik meg egy kékes csepp alakú cucc. A legtöbbet a Wild Territory és Yantar között a lángoló alagútban lehet találni, illetve a Wild Territory elején, ahol a mesterlövészek épületéből kijössz. Elmész a két konténer mellett, a roncs teherkocsi felé. A földön ilyen artefaktok heverésznek. Vagy 8-10 db...

Elakadtam: Küldetés: Juss ki az x16-os laborból a titkos alagúton át!
Na mármost megyek a nyíl felé, elérkezek egy létrához: annak idején itt jöttem le: próbálok felugrani: semmi, odahozok egy dobozt - nagynehezen felugrom.. majd jön a következő létra: ide már nem tudom felgyömöszölni a dobozt :cry: Így nem tudok továbbmenni. (Ha egyáltalán erre kell továbbmenni.. nem tudom..)
Tehát merre menjek tovább?

A segítséget előre is köszönöm!

Ok, köszi!

Már nézelődtem ott is, de mikor belemegyek az ilyen "mélyedésekbe", elkezd bugolni, és a textúrák villódznak..

De megnézem, hátha tovább tudok menni..

Nem tudom mi lehet a baj.De az tény hogy a STALKER nagyon bugos.Én egyszer Yantarban beestem a pálya alá <:D>

Azért azt nem mondanám rá, hogy nagyon bugos. A patchek nagyon sokat javítottak rajta az 1.0-hoz képest. A Medal of Honor Airborne, na, az már télleg nagyon bugos volt!

airborneban volt olyan hogy a németet azért nem lehetett lelőni mert csak a fegyvere állt ki a falból....meg a csizmája sarka... sztem ez nemkis bug :lol:

Hello all!Én még újonc vagyok.Az lenne a kérdésem hogy miképp lehet belépni a frakciókba?Szabadság vagy a Szolgálat.A válaszokat elõre is köszönöm.

Üdv! Dutyhoz alapból nem tudsz csatlakozni, csak moddal, a Freedomhoz meg nem éri meg, mert utána a Duty az ellenséged lesz, ráadásul a bárba is elég nehéz lesz bejutnod ha közbe sz@rrá akarnak lőni :) :)

Köszi szépen.A duty területére nehezen is lehet bemenni mert szétlõnek mert annyira féltik azt a csekély területüket.A freedomhoz eltudnád mondani hogyan lehet csatlakozni?csak mert már 3x-ra vittem végig és eddig csak magánzó voltam.És sose árt egy apró változatosság :wink:

Tibi":1bg7bru4 mondta:
Üdv! Dutyhoz alapból nem tudsz csatlakozni, csak moddal, a Freedomhoz meg nem éri meg, mert utána a Duty az ellenséged lesz, ráadásul a bárba is elég nehéz lesz bejutnod ha közbe sz@rrá akarnak lőni :) :)

nade ha nem mész vissza a bárba akkor nem fognak szarrálőni és red forestben meg azt a párat úgyis kicsinálják :D

Hali! Én elkezdtem ugy játszani hogy mindenkit kinyirok akit látok #B ,de persze a fontosabb szereplőket nem!! Jó mongyuk lehet elég brutál..egy ötlet ,de elég érdekes mikor már szinte senki sem szereti a fejemet :D Persze az elején még nem negyon csak szépen halkan késsel vagy hangtompitoval...Pesze trade modban... ,hogy komolyabb fegyverem is legyen az elején.. :D Érdemes kiprobálni..már akinek bejön a sutyogás..

Vissza
Top Alul