Küldetések *spoilerveszély*

Háát, nem tudom, ti hogy vagytok veke, de szerintem sokat veszítene a játék a varázsából, ha lenne magyar szinkron, de akár csupán teljes angol... Én pont azt bírom, mikor a tábortűz körül ülő stalkerek ékes orosz nyelven megszólalnak! :D

Általában szokványos vicceket mesélgetnek, csak az eredeti alanyt lecserélik 'sztalkerre". Pl: utazik a sztalker a vonaton...

Túl sokat én sem értek belőle, de el-el kapok pár mondattöredéket, abból beugranak az ezer éves viccek.

Az egyik leggyakrabban elhangzó sztori valami olyasmiről szól, hogy valahol valaki gondba került és segítségért kiabál, de mivel általában jót nevetnek a végén, gondolom egy nem túl kedvelt ajtája lehet a sztalkereknek az alany...

Nem tudja valaki véletlenül, hogy hol van a játékban az az egyetlenegy stalker, aki szájharmonikázik? Seholse találkoztam vele, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá! :D

Én egyszer találkoztam Garbageben egy fickóval akitől egy szájharmonikát vettem :D :D :D :D

Én kinyírtam egy gitározó csávót és nem tudom flevettem a gitárját ez csak 1-szer sikerült többször nem nem tudom még most sem hogy sikerült de Garabge-ben lehetett vagy hogy kell írni mindig elfeljtem. Masteren még nem próbáltam elvenni de leht hogy sikerülni fog megint.

Nah sikerült elakadni :)
Az van, hogy megkaptam a Weapon of the Dutyer küldit. Eddig minden rendben, de ott a bibi, hogy egyrészt a küldi ikonja kint van a térképről, másrészt Dark Valley-ben a banditák telephelyén nem volt ott a Bandit Leader akinél a Storming Obokannak kéne lennie ...
Ötlet?

peak.fs":14g27f99 mondta:
Nah sikerült elakadni :)
Az van, hogy megkaptam a Weapon of the Dutyer küldit. Eddig minden rendben, de ott a bibi, hogy egyrészt a küldi ikonja kint van a térképről, másrészt Dark Valley-ben a banditák telephelyén nem volt ott a Bandit Leader akinél a Storming Obokannak kéne lennie ...
Ötlet?

Pedig ott kell legyen, mert nála van a labor bejáratának kulcsa is. Anélkül nem tudsz tovább menni...

x18-as küldit már megcsináltam jóval előtte
szóval marad a betöltés :/ bár ha kihagyom se lesz semmi

Még új vagyok a fórumon, úgyhogy srry h esetleg rossz helyre írom a gondomat, Az oblivion project 1.1-es verziójában az x16labornál sikeresen elakadtam.
Egy nekem teljesen új karaktertípus jelent meg(piros színű, dagadt, fehér köpenyes alakok, akik feltehetőleg kutatók voltak viszont most eléggé furcsa képességgel operálnak(ez az lenne, h egy kék kör megjelenik a földön alattam, és folyamatosan sebződök)) ez így eddig oké is, de van vagy 5 darab.Abból négyet ki tudok nyírni, de az ötödik, amelyik a vezérlő teremből jön le(ahonnan nekem el kell hoznom a dokumentumokat a csaposnak) azt nem tudom egyszerűen kinyírni. (13gránátot kapott ak-ra szerelt gránátvetővel, meg kapott egyet rpg-vel, és ellőttem rá az összes ak lőszeremet kb 600 db-ot, gondosan ügyelve, h ennek jó nagy százaléka telibe találjon.) ennek ellenére meghalni nem akar, az ajtón kimenni nem tudok, mert azt "mintha valami tartaná". Ilyenkor mi a teendő?

Szia!

Az van, hogy nem tudod fegyverrel megölni. Figyelj-->

1, a pisztolyod helyére tegyél egy artifactot a tárgyaknál.
2, ahogy bemész abba a terembe, két felé mehetsz, jobbra, fel a papírokért, onnan jön le ez a patkány is, meg balra, ott fölfelé mész egy terembe, és igazából az nem vezet sehova.

DE!

Ha balra mész ( a sehová se vezető folyozóra), oda a féreg nem bír bemenni, csak köröz a feljáró előtt. Na, artifactot aktiválodaz egérrel, és odadopod a féreg elé...az odamegy, s az ertifactal előidézett anomália megöli!

AZTÁN!

Ne hidd, hogy ennyi volt. ÉN először megöltem a dagadt szörnyet, aztán mentem fel a pípírokért. Lenézek, hát...a bejáratnál (ami le lett zárva míg zúztál a dagatdtal) áll 2 bloodsucker. De nem akármilyenek ám! CSAKIS artifactal ölhetd meg őket. Hogy? A felő szobába, ahová a fémlépcsőn mész, kiszúrod a 2 patkányt. Egy articactot bal kézbe, és aktiválni, és ledobnia a fémlépcső feljáratához! (nem alulra hanme a feljártahoz) a 2 patkányra rálősz, kiszúrnak, felrohannak, artifact kinyírja őket) de téged is....úgyhogy NEM simán lesétálsz, hanem oldalról ugrsz le a lépcsőre hogy artifact ne tudjon megölni!

Ennyi :D nehéznek tűnik, de nem az! :D

Vissza
Top Alul